Tika aizvdīta 7. spēļu kārta, kas ievada otrā apļa otrās kārtas spēles. Negaidīti savu dalību atteica komanda “Rimbinieki”, kas raksta autora viedoklī, bija vieni no iespējamajiem turnīra uzvarētājiem, bet turnīrs nav apstājies, spēles turpinās. Šonedēļ spēles aizvadīja Wannabe warriors, kas cīnijās pret LU LIONS un otru cīņu aizvadīja ĢZZF, kas spēkojās pret Gandrīz pensionāriem.

LU LIONS vs Wannabe warriors 0:3 (16-18; 19-23; 15-27)

Uz spēli Wannabe warriors ieradās divu cilvēku sastāvā, taču pretinieki izrādīja solidaritāti un spēle tika spēlēta 2 pret 2. Lai arī LU LIONS bija cilvēka pārsvars, kas ļāva visu laiku spēles laikā dot jaunus spēkus, warriori izcīnīja sauso uzvaru un turpina cīnīties par iekļūšanu uzreiz pusfinālā. Uzvarētāju rindās punktus spēlētāji dalīja gandrīz vienādi – Tomam Jēkabam Bērziņam 37 gūtie punkti, taču Jānim Skrastiņam – 31. Pretinieku rindās rezultatīvu spēli aizvadīja Otto Ašmanis ar 22 gūtiem punktiem.

ĢZZF vs Gandrīz pensionāri 3:0 (18-12; 16-10; 20-13)

Ģeomātu komanda uz otrās kārtas spēlēm ieradās tik pat noskaņota uzvarēt, cik pirmajā otrās kārtas spēlē, lai cīnītos par iekļūšanu automātiski pusfinālā. Arī Gandrīz pensionāri nespēja izrādīt pretestību ģeomātiem un tie turpināja virzīties ar vēl vienu 3:0 uzvaru. ĢZZF ir tiešs pierādījums komandas darbam, visi trīs spēlētāji guva vienlīdzīgus punktus – 17,18 un 19 punktus. Pretinieku rindās 24 punktus guva Ervins Patriks Melngalvis.

Komandu kopvērtējumu meklē šeit

Spēlētāju statistiku meklē šeit

Dalīties