Ar šo nedēļu jauns starts sākas LU basketbola līgā, kur tiek aizvadītas jau otrā apļa spēles. No otrā apļa pievienojās jauna komanda – “ĢZZF”, kas ļoti pārliecinoši nospēlēja debijas spēli pret “LU LIONS”. Principiālu spēli uz papīra aizvadīja divas spēcīgākās līdervienības – “Wannabe Warriors” un “Mario Kafija&Zupiņa” , bet aizvien pārliecinoši uzvaras turpina krāt Karstums, apspēlējot “Gandrīz pensionārus”.

“LU LIONS” vs “ĢZZF” 0:3 (8-15; 5-13; 5-19)

“LU LIONS“, kas joprojām dodas cīņā pēc pirmās uzvaras, lūkoja to iegūt pret jaunpienācējiem “ĢZZF“. Lauvu spēks izrādījās pārāk mazs, lai uzveiktu “ĢZZF“, kurai ar izteiktu sniegumu pirmajā šīs kārtas duelī parādīja Magnuss Špude, kas guva 28 no 47 komandas punktiem. Pretinieku rindās labākais punktu guvējs bija Otto Ašmanis ar astoņiem gūtajiem punktiem

Gandrīz pensionāri vs Karstums 0:3 (10-15; 8-15; 9-17)

“Karstums“, kas šobrīd ir ierindojusies līgas vicelīdera vietā, šodien turpināja uzvaras gājienu, uzvarot “Gandrīz pensionārus“. Jāpiemin, ka teicamu spēli aizvadīja Roberts Brože, kas sameta 18 punktus pretinieku grozā, pretiniekiem ar labu aizsardzību tika piebremzēts Ervins Patriks Melngalvis, kas šoreiz guva 15 punktus (Patrikam vidēji 22.3 punkti spēlē). Teicama aizsardzība, teicama uzvara.

Wannabe warriors vs Mario Kafija&Zupiņa 1:2 (11-15; 15-13; 14-15)

Abas komandas pulcēja labākos sava sastāva spēlētājus. Pēc pirmām divām savstarpējām spēlēm rezultāts bija neizšķirts, uzvara ir svarīga abām komandām. Ļoti svarīgu faktoru nospēlēja “Mario Kafija&Zupiņas“ 4 cilvēku sastāvs, kas ļāva tiem veikt maiņas un atpūtināt spēlētājus, turpretim “Wannabe warriors“ 3 spēlētāju sastāvā nogura krietni ātrāk. Uzvarētājs tika noteikts pēdējo 20 sekunžu laikā, svarīgus punktus gūstot Robertam Grīnfeldam, pēc tam jau sekmīgi nospēlējot pēdējā aizsardzībā. Uzvarētāju rindās ar 23 punktiem rezultatīvākais bija Roberts Grīnfelds, pretiniekiem Matīss Laganovskis ar 25 gūtiem punktiem.

Nākamnedēļ gaidāmās spēles :

“Gandrīz Pensionāri“ vs “ĢZZF“

“Wannabe Warriors“ vs “LU LIONS“

“Rimbinieki“ vs “Karstums“

Komandu kopvērtējumu meklē šeit

Spēlētāju statistiku meklē šeit

Dalīties