“Optibet” Latvijas čempionātā sievietēm nedēļas spēlē RVS/LU savā laukumā pieveica RSU/MSĢ un LU/RVS komanda ar rezultātu 1:3 piekāpās VK Gulbenes komandai.

“Optibet” Latvijas čempionātā sievietēm divas uzvaras šonedēļ svinēja RVS/LU, kas vispirms pieveica “Mārupes SC”, bet pēc tam arī RSU/MSĢ vienību, rezultātam tiekot ieskaitītam arī “Optibet” Baltijas Sieviešu volejbola līgas (BSVL) sacensībās. Uzvarētāju rindās Kristīne Kramēna guva 15, Megija Dambrehte 13 un Līva Ēbere 11 punktus. RSU/MSĢ vienībā rezultatīvākā ar 9 punktiem bija Anna Kovala. Līderpozīcijās astoņu komandu konkurencē ar 14 punktiem piecās spēlēs izvirzījusies RVS/LU, otrais ar 13 punktiem sešās spēlēs ir VK “Jelgava”, bet “Mārupes SC” sešās spēlēs sakrājis 11 punktus.

LU/RVS 20.novembrī tikās ar VK Gulbene. Pirmos divus setus pārākas bija pretinieču volejbolistes, bet trešo setu LU/RVS izdevās uzvarēt ar rezultātu 25/23. Ceturtais sets noslēdzās par labu VK Gulbene un spēle noslēdzās ar rezultātu 1:3. Rezultatīvākās dāmas LU/RVS komandā bija Zaķe Īvaise ar 12 gūtiem punktiem, Alise Igale ar 10 gūtiem punktiem un Anastasija Mitreviča, Nora Kiverjaka, Viktorija Brailko guva 6 punktus.

Veiksmi nākamajās spēlēs!

Dalīties