Sestdien, 10. decembrī, norisināsies Latvijas Universitātes Sporta centra organizēts darbinieku un viņu ģimeņu atpūtas pasākums “LU Darbinieku pārgājiens “Pa strēlnieku pēdām””, kurā dalībniekiem būs iespēja doties skaistā pārgājienā pa izzinošu taku Ziemassvētku kauju vietās, Valgundes pagastā, ar dažādām aktivitātēm pārgājiena laikā.

Dalībnieku pulcēšanās notiks autostāvvietā pie Ziemassvētku kauju muzeja (norādes pieejamas šeit https://goo.gl/maps/Cgz2q1bRmWgZNqRUA) sākot no plkst. 10.45, bet starts paredzēts plkst. 11.00.

Automašīnu īpašnieki savus auto varēs novietot pie Ziemassvētku kauju muzeja esošajā stāvlaukumā.

Ja dalībniekam nokļūšanai uz pārgājienu nepieciešams transports, tas jānorāda pieteikuma anketā. Tiem, kas anketā būs norādījuši nepieciešamību pēc transporta, līdz 8. decembra plkst. 17.00 tiks sniegta informācija par izbraukšanas laiku un vietu.

Pārgājiena laikā tiks iziets pa izzinošu taku Ziemassvētku kauju vietās, kā arī pārgājiena laikā būs iespējams uzzināt vēstures faktus.

Pārgājiena finišs plānots pie Ziemassvētku kauju muzeja, bet pēc pārgājiena visi dalībnieki tiks aicināti uz siltām pusdienām un tēju, par kurām parūpēsies pasākuma organizatori, Latvijas Universitātes Sporta centrs. Pasākums norisināsies, apmēram, līdz plkst. 14.30.

Pārgājiena kopējais maršruts būs aptuveni 12 km garš. Uz pārgājienu līdzi jāņem laikapstākļiem atbilstošus apavus un apģērbu.

Pieteikties pasākumam var aizpildot elektronisko pieteikuma anketu šeit līdz 2022. gada 9. decembra plkst. 8.59, norādot, vai uz pārgājienu dosieties ar savu transportu, vai arī nokļūšanai uz pārgājienu nepieciešams transports.

Uz tikšanos!

Pārgājiena nolikumu vari skatīt šeit.

Dalīties