Ceturtdien, 22. septembrī, Playoff arena futbola laukumos, tika aizvadīts Latvijas Universitātes (LU) Rudens futbola turnīrs, kas šajā mācību gadā bija jau otrais LU Sporta centra rīkotais turnīrs.

Rudens futbola turnīram pieteicās 11 komandas, kuras tika sadalītas 3 grupās. A grupā tika iedalītas komandas "GoApe", " EJ TU NOST!", "JF" un "Konusiņi", B grupā tika iedalītas komandas “LIETPRATĒJI”, “Business Bedolagi”, “TFK Pragmatic” un “Receba”, bet C grupā “Mad Gamers”, “Luxeteam” un “Akadēmiskais parāds”. 

A grupā pārliecinoši grupas turnīra 1. vietu izcīnīja komanda "JF", kuri ar rezultātiem 8:0, 7:1 un 5:2 uzvarēja visas 3 grupas turnīra spēles. B grupā ar daudz sīvakām, bet tomēr trim uzvarām trijās spēlēs 1. vietu izcīnīja komanda "LIETPRATĒJI". C grupas komandas grupas turnīra ietvaros aizvadīja tikai 2 spēles, un tajās divas uzvaras guva komanda "Akadēmiskais parāds", grupas turnīrā izcīnot 1. vietu savā grupā.

Lai katra turnīra komanda būtu spelējusi vismaz 3 spēles, visas C grupas komandas automātiski tika ceturtdaļfinālā, bet no pārējam grupam ceturtdaļfināla tika pirmo un otro vietu ieguveja, kā arī labākā no abu grupu trešas vietas ieguvējām.

Ceturtdaļfinālā A grupas 1. vietas ieguvēja "JF" tikās ar C grupas 3. vietu "Mad gamers", B grupas 1. vieta "LIETPRATĒJI" tikās ar B grupas 3. vietu "Business Bedolagi", C grupas 1. vieta "Akadēmiskais parāds" tikās ar A grupas 2. vietu "EJ TU NOST!", bet B grupas otrā vieta "Receba" tikād ar C grupas 2. vietu "Luxeteam". Pusfinālā parliefinoši tika komandas "JF", "LIETPRATĒJI", "EJ TU NOST!" un "Receba", kas uzvarēja attiecīgi ar rezultatiem 5:2, 5:2, 5:1 un 8:1.

Pusfinālā "JF" tikās pret "Receba", bet "LIETPRATĒJI" tikās ar "EJ TU NOST!". Lielajā finālā par 1. vietu tika komanda "LIETPRATĒJI", kas pusfināla uzvarēja ar rezultātu 4:2, un "JF", kas uzvaru izcīnīja tikai pēcspēles izgājienā, beigu rezultatam esot 3:2.
Par pirmo vietu cīnījās "JF" ar "LIETPRATĒJI", bet par trešo vietu cīnījās "EJ TU NOST!" pret "Receba".

Cīņa par 3.vietu bija ļoti sīva - spēle noslēdzās ar 3:2 "EJ TU NOST!" labā. Lielajā finālā par 1. vietu uzvarēj "LIETPRATĒJI" ar rezultātu 6:2.

Uzvarētāju komandas "LIETPRATĒJI" kapteinis Reinis Silavs ir priecīgs par komandas sniegumu un plāno piedalīties arī LU Futbola līgā, kas sāksies 6. oktobrī: "Paldies LU par fantastisko iespēju uzspēlēt kopā, kā arī pret saviem kursa biedriem un citu kursu studentiem. Turnīra Oganizācija bija augstākajā līmenī, jo spēles notika diezgan bieži un kājas nepaspēja atsilt, kas ir ļoti svarīgi šādos turnīros. Pretinieku komandām parādījām, uz ko esam spējīgi. Uzvarējām visas sešas spēles. Plānojam arī piedalītīes LU Futbola līgā ar augstām ambīcijām izcīnīt vēl vienu titulu. Līdz tam būs jāpapildina komandas sastāvs, lai mēs spētu sniegt vēl kvalitatīvāku un baudāmāku spēli."

Apsveicam "LIETPRATĒJI" komandu ar uzvaru un tiekamies jau 6. oktobrī LU Pludmales volejbola rudens nakts turnīrā!

P.S. Atgādinām par iespēju piedalīties LU Mini futbola līgā, kura šogad sāksies 6. oktobrī.

Dalīties