Piektdien, 15.jūlijā, norisinājās Baltijas atklātais čempionāts, kurā piedalījās arī Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes studente Laura Pohevica un izcīnīja uzvaru.

Sacensībās piedalījās vairāk nekā 150 dalībnieku, kuri pārstāvēja Latviju, Lietuvu un Igauniju. Latvijas Universitātes Jurisikās fakultātes studente Laura Pohevica apvienotajā komandā ar Gabrielu Lorenci 2km distancē izcīnīja 1.vietu. Augustā Laura startēs Latvijas Republikas čempionātā gan vieniniekā, gan divniekā. 

Lauras komentārs par sacensībām: "Varu teikt, ka man bija liels prieks pārstāvēt Latviju Baltijas atklātajā čempionātā divniekā kopā ar pārinieci no Murjāņu sporta ģimnāzijas. Vēl lielāks prieks ir par rezultātu, jo ar komandas biedreni paspējām saairēties, aizvadot tikai divus treniņus, tādēļ, ka nedēļu pirms sacensībām viņa bija apslimusi. Distancē darījām, ko varējām un beigās uzvarējām. Tā kā pārsvarā airēju vieniniekā, bija patīkami stāvēt uz pjedestāla divatā. Tā ir pavisam cita sajūta, tādēļ ļoti ceru, ka arī augustā paredzētajā Latvijas Republikas čempionātā startēšu ne tikai vieniniekā, bet arī divniekā vai četriniekā.

Prieks un lepnums par Lauras sasniegumiem!

Dalīties