Jau nākamnedēļ, 10.jūnijā, pēc divu gadu pārtraukuma norisināsies tradicionālās Latvijas Universitātes darbinieku sporta spēles. Tā būs lieliska iespēja atkal visiem satikties un neformālā, aktīvā gaisotnē jautri pavadīt laiku. Iepriekšējās 3 sporta spēles uzvarējusi ir komanda no LU Cietvielu fizikas institūta, kapteiņa Jurģa Grūbes vadībā. Kā viņiem tas ir izdevies? Kāda ir panākumu atslēga? Lasi turpinājumā.

Uzvarēt 3 gadus pēc kārtas - kā jums tas izdevās, kāda ir panākumu atslēga?

Panākumu atslēga ir vienkārša - Komanda, komanda un vēlreiz komanda. Esam sīksti un stipri. Pēdējās sporta spēlēs, kad uzzinājām, ka citas komandas šeit ir ar mērķi uzvarētu mūs, tas mūs uzkurināja vēl vairāk un radīja papildus cīņas sparu.

Kura jūsu komandai ir sirdij tuvākā sporta spēļu disciplīna?

Man liekas, ka mums nav konkrētas sirdij tuvākās disciplīnas. Viss pasākums kopumā ir sirdij tīkams.

Kas ir foršākais LU Darbinieku sporta spēlēs?

Protams, ka būt visiem kopā, gan ar savu komandu, gan ar citiem LU Darbinieku Sporta spēļu dalībniekiem. Patīkami ir pēc apbalvošanas visiem sasēsties pie viena galda un tad draudzīgi aprunāties, lai arī pirms dažām stundām nesaudzīgi, aktīvi un fiziski cīnījāmies futbola vai basketbola laukumā.

Vai plānojat uzvarēt arī šogad?

Vai Zeme ir apaļa un riņķo ap zvaigzni, kuru saucam par Sauli? (smejas) Atbilde ir - Jā!

Kāpēc arī citiem būtu jāpiedalās?

Pasākuma galvenais organizators Uģis Bisenieks man vienmēr ir uzsvēris, ka Sporta spēles ir domātas, lai mēs, LU darbinieki, varētu satikties, iepazīties un labi pavadīt laiku kopā. To es esmu arī mēģinājis nodot saviem komandas biedriem – piedalīties, iepazīties, labi pavadīt laiku. Kas zina, varbūt vēlāk ar iepazītajiem cilvēkiem var tapt kāds interesants projekts kopā.

Ko sagaidāt no ši gada sporta spēlēm?

Pēdējie divi gadi un ar to saistītie šķēršļi ir darījuši savu. Domāju, ka esam izslāpuši pēc kopā būšanas, kopīgām aktivitātēm, emocijām uz laukuma un laukuma malā, priekiem un asarām. Ceru, ka mēs visi šo pasākumu izbaudīsim. 

Prieks par visām komandām, kuras ir pieteikušās un gatavas startēt sporta spēlēs. Šo piektdien, visiem LU darbiniekiem vēl ir iespēja piedalīties volejbola vakarā, kurā varēs sagatavoties sporta spēlēm un neformālā gaisotnē uzspēlēt volejbolu. Informāciju par volejbola vakaru meklē šeit. Tiekamies sporta spēlēs!

Dalīties