Ceturtdien, 28. aprīlī, "Rimi" Olimpiskajā centrā, florbola laukumā, tiks aizvadīts sen nebijušais Latvijas Universitātes (LU) florbola nakts turnīrs.

Jau ierasti LU sporta nakts turnīrus rīko LU Sporta centrs. Pirms pandēmijas sākuma tieši florbols bija populārākais nakts turnīrs, bet pandēmijas dēļ tas nav noticis kopš 2019. gada 28. novembra. Tā iemesla dēļ šī būs lieliska iespēja gan kursa biedriem, gan vienkārši labiem draugiem, kas studē Latvijas Universitātē, netradicionālā gaisotnē piedalīties interesantā, sen nebijušā sporta pasākumā.

Rimi Olimpiskā centra laukumu seguma izmaiņu dēļ ir mazlet pamainīts ierastais LU Florbola nakts turnīra formāts. Šoreiz turnīra spēles norisināsies uz 10x20m lieliem laukumiem, formātā 3 pret 3 plus vārtsargi.

Turnīrs norisināsies Rimi Olimpiskajā centrā (Grostonas ielā 6b), sākums plkst. 23.15, reģistrācija no plkst. 23.00. Reģistrācijas laikā dalībniekiem jāiesniedz aizpildīta pieteikuma anketa un jāuzrāda visu komandas dalībnieku derīgas studentu vai darbinieku apliecības.

Pieteikums par dalību turnīrā jānosūta līdz 27. aprīļa plkst. 23:59 uz e-pastu sacensibas@lu.lv

Turnīra organizatori aicina ikvienu LU studentu būt aktīvam, organizēt komandu un pieteikties, to darot neatkarīgi no meistarības līmeņa. Dalība turnīrā ir bez maksas, taču piedalīties drīkst tikai LU studenti un darbinieki, neskaitot vārtsargu, jo komandas drīkst piesaistīt vārtsargu, kurš ir citas augstskolas students. Šoreiz, atšķirībā no iepriekšējām reizēm, katrai komandai obligāti ir jānodrošina sev vārtsargs.

Sporta nakts turnīri LU regulāri risinās jau vairāk nekā desmit gadus.

Komandas pieteikuma anketu lejuplādē šeit.

Ar turnīra nolikumu iepazīsties šeit.

Plašāka informācija par LU sporta nakts turnīriem atrodama mūsu Facebook lapā: www.facebook.com/lunaktsturniri/

Dalīties