Latvijas Universitāte ir, bija un būs par sportiskiem un aktīviem studentiem un darbiniekiem, tādēļ Latvijas Universitātes Sporta centrs un Latvijas Universitātes Studentu Padome aicina – piesakies Latvijas Universitātes komandai dalībai 2022. gada Rimi Rīgas maratona 10 kilometru distancē!

Latvijas Universitātes Sporta centrs sniedz iespēju visiem Latvijas Universitātes studentiem darbiniekiem bez maksas piedalīties 2022. gada Rimi Rīgas maratona 10 kilometru distancē, kas norisināsies šī gada 15. maijā. Visiem, kas pieteiksies, tiks pasniegti arī stilīgie Latvijas Universitātes sporta krekli, ar ko piedalīties skrējienā un ko vēlāk izmantot ikdienas sportisko aktivitāšu laikā.

Kas jādara, lai pieteiktos Latvijas Universitātes komandai? Pavisam vienkārši. Ir tikai jāaizpilda elektroniskā pieteikuma anketa, kurā jānorāda savs vārds, uzvārds, e-pasts un krekla izmērs, un mēs visu pārējo izdarīsim, kā arī maija sākumā ar Tevi sazināsimies par numura un kreklu saņemšanu!

Ja esi jau iepriekš pats pieteicies desmit kilometru distancei, nebēdā! Pieteikuma anketas apakšā komentāru laukā ieraksti, ka esi jau pieteicies, un tad Tev nodrošināsim LU sporta kreklu!

Reģistrēties Latvijas Universitātes komandai vari līdz 27. Aprīlim (ieskaitot). Dalībnieku skaits ir ierobežots, tādēļ nekavējies un reģistrējies jau tagad!

Plašāku informāciju par Rimi Rīgas maratonu meklē šeit!

Jautājumu gadījumā raksti uz kalvis.kazaks@lu.lv!

Tiekamies sacensībās!

Dalīties