Sacensības norisinājās Kuldīgā, kur startēja divi Latvijas Universitātes “Duālās karjeras” sportisti - Pauls Bertrams Klucis un Līga Vecbērza.

Līga, par spīti sarežģītajam sagatavošanās posmam, sprintā izcīnīja augsto 2.vietu! Līgas komentārs par dalību sacensībās: “Sacensībās piedalijās šobrīd labakās Latvijas sprinteres, izcinīta otrā vieta, par kuru diemžēl nav pozitīvas emocijas. Pašlaik studijās notiek sesija un ir vairāki eksāmeni, tapēc jūtu ,ka ir nedaudz psiholoģisks pagurums. Ar treneri secinājām, ka šīs bija labas treniņu sacensības, no kurām var izdarīt secinājumus, kur un ko nepieciešams pielabot. Nākamās sacensības paredzētas nakamās nedēļas nogalē. Taču galvenā koncentrācija ir vērsta uz februāra sacensībām.”

Savukārt Pauls kārtslēkšanā izcīnīja 2.vietu un papildus tam ir uzlabojis savu personīgo rekordu 60m sprintā! Paula komentārs par sacensībām: “Tā kā galvenās sacensības ir daudzcīņā, kuras norisināsies 29.-30.janvārī, tad šobrīd tiek izmantota katra iespēja startēt individuāli, lai varētu labāk noteikt savu fizisko sagatavotību. Šobrīd varu teikt, ka esmu labā fiziskajā kondīcijā, jo visur kur startēju, ir personīgie rekordi. Iepriekšējās sacensībās 60m rezultāts bija 7,38s, savukārt sestdien sacensībās 60 metru rezultātu izdevās uzlabot līdz 7,27s. Kārtslēkšanā arī sajūtas ir labas - sacensībās izcīnīju 2.vietu. Un tā kā daudzcīņā svarīgāks ir rezultāts, tad par 7.27s 60 metros esmu tik pat priecīgs, kā par otro vietu kārtslēkšanā, lai gan 60m biju tikai desmitais!”

Lepojamies ar mūsu studentu sasniegumiem un vēlam izturību, un spēku tālākajos startos!

Dalīties