10.janvārī atsākam fitnesa nodarbības un treniņus!

Sākot ar 2022.gada 10.janvāri, visu janvāra mēnesi katru nedēļu norisināsies 4 attālinātās rīta rosmes, 2 attālinātās pusdienslaika vingrošanas, 3 attālinātās vakara nodarbības plkst. 17.10 un 4 klātienes vakara nodarbības plkst. 18.00, Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes sporta zālē, Aspazijas bulvārī 5.

Pieteikties fitnesa nodarbībām vari šeit.

Ar sporta treniņu grafiku vari iepazīties šeit.

Ja ierobežojumi un noteikumi sasitībā ar treniņu un sporta nodarbību rīkošanu ļaus turpināt treniņus klātienē, tad arī februāra mēnesī turpināsim trenēties pēc šāda grafika.

Visas online nodarbības, tai skaitā visas rīta rosmes kā arī pirmdienu un piektdienu pusdienslaika vingrošana, norisināsies Zoom platformā.

Visām online nodarbībām pieslēdzies, spiežot uz šo saiti: http://www.ej.uz/LU_sports_vingrosana

Fitnesa nodarbību grafiku var apskatīt augstāk! Informējam, ka rīta rosmes un pusdienslaika vingrošanas ilgst 15-20 minūtes, online fitnesa nodarbības ilgst 30 minūtes, bet klātiens fitnesa nodarbības ilgst 1 stundu.

Latvijas Universitātes klātienes fitnesa nodarbības un sporta treniņus var apmeklēt tikai vakcinēšanās ciklu izgājušas vai COVID-19 izslimojušās personas (līdzi jāņem personas apliecinošu dokumentu pasi vai ID karti un vakcinācijas vai izslimošanas sertifikātu).

Uz katru Latvijas Universitātes klātiens fitnesa nodarbību ir jāpiesakās, aizpildot pieteikuma anketu. Uz katru treniņu pieteikšanās beidzās 5 stundas pirms konkrētā treniņa sākuma laika. Ja uz treniņu būs pieteikušies vairāk nekā 15 personas, tiem, kas būs ārpus pirmajiem 15, 3-4 stundas pirms treniņa sākuma tiks atsūtīta ziņa. Reģistrācijas apstiprinājums netiek sūtīts, tādēļ, ja Jums nav atnākusi ziņa par pārāk lielu pieteikuma skaitu uz konkrēto treniņu, gaidīsim Jūs treniņā! 

Seko līdzi jaunākajai informācijai un uzzini jaunumus par treniņiem pirmais!

Dalīties