Sestdien, 2.oktobrī Rimi Olimpiskajā centrā mūsu Latvijas Universitātes vīriešu basketbola komanda atklās 12.sezonu Pafbet Latvijas - Igaunijas basketbola līgā un spēlē stāsies pretī Igaunijas basketbola komandai “Tartu Ulikool” Spēles sākums plkst. 17.00.  

Komandas galvenais treneris Guntis Endzels: “Šovasar esam kārtīgi strādājuši un progresējuši gan individuāli, gan kopā kā komanda. Starpsezonas laikā vairāki mūsu bijušie līderi ir pakāpušies pa karjeras kāpnēm un devušies tālāk, līdz ar to ir laiks attīstīties nākamajiem līderiem. Šosezon esam komandas sastāvā uzņēmuši jaunus spēlētājus, par kuriem man ir milzīgs prieks, un tagad atliek spēlēs parādīt to, uz ko esam spējīgi.”

 

Komandas jaunpienācēji ir priecīgi par iespēju spēlēt Latvijas Univesitātes basketbola komandas sastāvā, kā arī izmanto sportistu atbalsta programmas “Duālā karjera” sniegto iespēju apvienot savu sportista karjeru ar studijām augstskolā!

Spēlētājs Ričards Vitoļskis: “Esmu ļoti priecīgs pievienoties Latvijas Universitātes komandai un nevaru sagaidīt jaunās sezonas sākumu. Izvēle nebija grūta, jo šeit var mācības ļoti labi apvienot ar basketbola treniņiem. Es redzu, ka šeit es varu gan progresēt kā basketbolists, gan daudz ko iemācīties kā cilvēks, un tas viss kopumā man noderēs nākotnē.”

Spēlētājs Dāvids Vīksna: "Man ir liels prieks pievienoties BK Latvijas Universitātes komandai un tās organizācijai. Uzskatu, ka šī ir lieliska iespēja parādīt savas basketbola spējas profesionālā līmenī, kā arī iegūt augstāko izglītību Latvijas Universitātē. Ar nepacietību gaidu jauno sezonu, kurā kopā ar komandu centīsimies sasniegt augstākos rezultātus."

Atklāšanas spēlei īpašu svētku noskaņu piešķirs krāšņie Latvijas Universitātes karsējmeiteņu priekšnesumi, skatītāju konkursi starplaikā, kā arī iespēja piedalīties loterijā un laimēt balvas no mūsu atbalstītājiem!

Nāc un atbalsti Latvijas Universitāti!

Par godu Latvijas Universitātes baskebola komandas 12.sezonas atklāšanas spēlei, Latvijas Universitātes studentiem un darbiniekiem, uzrādot savu apliecību - ieeja BEZMAKSAS!

Savukārt, pārējos interesentus biļetes uz spēli klātienē aicinām iegādāties šeit!

Ieejas maksa: 4 Eur

Ieejas maksas atvieglojumi:

- Pensionāriem: 2 Eur

- Bērniem līdz 12.g.v. bez maksas

- Cilvēkiem ar invaliditāti: 2 Eur

Ieeja pasākumā ar ES Digitālo Covid-19 sertifikātu (sertifikāts apliecina, ka persona pēdējo 6 mēnešu laikā ir vakcinēta vai pārslimojusi Covid-19).

Dalīties