Ceturtdien, 7. oktobrī, Rimi Olimpiskajā sporta centrā, O-Sands laukumos, tiks aizvadīts Latvijas Universitātes (LU) Pludmales volejbola nakts turnīrs.

Tā būs lieliska iespēja gan kursa biedriem, gan vienkārši labiem draugiem, kas studē Latvijas Universitātē, netradicionālā gaisotnē piedalīties interesantā sporta pasākumā.

Viens no populārākajiem LU Sporta nakts sporta veidiem ir tieši pludmales volejbols. Tā kā līdz šim pludmales volejbols bija rīkots tikai kā viens no kopējā Sporta nakts turnīra sporta veidiem, šī būs pirmā reize, kad florbola un basketbola cienītājiem būs iespēja piedalīties pludmales volejbola turnīrā, nepalaižot garām sava mīļākā sporta veida turnīru. LU Pludmales volejbola nakts turnīrs ir interesants ar to, ka turnīrāa piedalās jauktās komandas (1 sieviete un 1 vīrietis).

Turnīrā var piedalīties tikai COVID-19 vakcinēšanās ciklu izgājušās vai COVID-19 izslimojušās personas (līdzi jāņem personas apliecinošu dokumentu pasi vai ID karti un vakcinācijas vai izslimošanas sertifikātu).

Pieteikumus par dalību turnīrā jānosūta līdz 6. oktobra plkst. 23:59 uz e-pastu sacensibas@lu.lv Reģistrācijas laikā VISIEM dalībniekiem būs jāuzrāda derīgas studentu apliecības un derīgus COVID-19 vakcinācijas vai izslimošanas sertifikātus.

Turnīrs norisināsies Rimi Olimpiskajā sporta centrā (Grostonas ielā 6b), sākums plkst. 23.15, reģistrācija no plkst. 22.45.

Plašāka informācija par LU sporta nakts turnīriem atrodama mūsu Facebook lapā: www.facebook.com/lunaktsturniri/

Turnīra nolikums

Turnīra pieteikuma anketa

Dalīties