Šī mācību gada rudens semestris aktīvajiem Latvijas Universitātes studentiem būs ražīgs, jo Latvijas Universitātes Sporta centra plānā ir noorganizēt 5 dažādus pasākumus, no kuriem 4 ir LU Sporta nakts turnīri.

Šajā semestrī tiks aizvadīti veseli 4 LU Sporta nakts turnīri, un katrs būs konkrētā sporta veidā. Pasākumu organizatori to skaidro ar aktīvo studentu vēlmi piedalīties visos sporta veidos, nevis tikai vienā no Sporta nakts piedāvātājiem, tāpēc arī uz šo semestri Sporta nakts vietā būs papildus Sporta nakts turnīri. Visi Sporta nakts turnīri norisināies Rimi Olimpiskajā centrā, Grostonas ielā 6b.

Semestris iesāksies ar LU Pludmales volejbola nakts turnīru, kas norisināsies 7. oktobrī Rimi Olimpiskajā centrā, O-Sands laukumos. Šī būs pirmā reize, kad florbola un basketbola cienītājiem būs iespēja piedalīties pludmales volejbola turnīrā, nepalaižot garām sava mīļākā sporta veida turnīru. LU Pludmales volejbola nakts turnīrs ir interesants ar to, ka turnīrā piedalās jauktās komandas (1 sieviete un 1 vīrietis). Plašāka informācija par pasākumu, kā arī pasākuma nolikums un pieteikšanās anketa tiks publicēta ceturtdien, 23. septembrī, LU mājaslapas sporta sadaļā.

Divas nedēļas pēc pludmales volejbola turnīra, laika posmā no 22. līdz 24. oktobrim, tiks organizēts ikgadējās LU Auto foto orientēšanās sacensības. Pasākumā būs iespēja piedalīties jeb kuram interesentam. Pasākuma ietvaros komandu galvenais mērķis ir, pārvietojties ar savu transportlīdzekli, iegūt pēc iespējas vairāk punktus, atrodot norādītos kontrolpunktus un izpildot uzdotos uzdevumus. Punktus ir iespējams iegūt vismaz 1 dalībniekam nofotografējoties pie kontrolpunktiem un/vai nofilmējot uzdevuma veikšanas procesus.

Nedēļu pēc orientēšanās LU studentiem būs iespēja noskaidrot, kurš Latvijas Universitātes students ir labākais jaunākajā Olimpiskajā sporta veidā, jo 28. oktobrī organizēts LU 3x3 basketbola nakts turnīrs.

Nedēļu pēc 3x3 basketbola nakts turnīra tiks rīkots LU Mini futbola nakts turnīrs. Tā kā šogad COVID-19 ierobežojumu dēļ netiek rīkoti LU Futbola un Basketbola līgas, 3x3 basketbola un mini futbola turnīri būs izcila iespēja izspēlēties tiem Latvijas Universitātes studentiem, kam šie sporta veidi ir īpaši tuvi. LU Mini futbola nakts turnīrs norisināsies 11. novembrī.

Un kā noslēdzošais šī semestra LU studentu pasākums ir paredzēts LU Florbola nakts turnīrs, kas norisināsies 25. novembrī. LU florbola nakts turnīros viens no interesantākajiem noteikumiem saistās ar spēlētāju ierobežojumu, proti, katrā komandā jābūt un nepārtraukti laukumā jāatrodas vismaz vienai daiļā dzimuma pārstāvei.

Latvijas Universitātes Sporta centrs aicina visus Latvijas Universitātes studentus piekopt aktīvu dzīves veidu un piedalīties pēc iespējas vairāk aktīvajos un sportiskajos pasākumos!

Visi pasākumi ir aplūkojami zemāk:

  1. Pludmales volejbola nakts turnīrs – 07.10.2021
  2. Rudens Auto Foto orientēšanās 22.-24.10.2021
  3. 3x3 Basketbola nakts turnīrs – 28.10.2021
  4. Mini futbola nakts turnīrs – 04.11.2021
  5. Florbola nakts turnīrs – 25.11.2021

Jaunākās aktualitātes par LU Sporta nakts turnīriem meklē: https://www.facebook.com/lunaktsturniri/

Jaunākās aktualitātes par citiem LU sporta pasākumiem meklē: https://www.facebook.com/sportsLU/

Plašāku informāciju par LU Sportu un dažādiem sporta pasākumiem meklē: https://www.lu.lv/sports/

 

Dalīties