No 23. līdz 30. septembrim norisinās Latvijas Sporta federāciju padomes rīkotais pasākums “Eiropas Sporta nedēļa ‘21”. Tās ietvaros, sadarbojoties, ar Latvijas Sporta federāciju padomi, Latvijas Universitātes Sporta centrs rīko teorētiskās un praktiskās nodarbības pareizai sportot uzsākšanai.

Projekta ietvaros, Latvijas Universitātes Sporta centrs plāno rīkot 3 teorētiskās un 3 praktiskās nodarbības par to, kā labāk uzsākt sportot un kādi ir labākie vingrinājumi treniņa iesildīšanās, atsildīšanās daļā, kā arī pašā treniņa procesā.

Teorētiskās lekcijas ir plānots pārraidīt LU Sporta Facebook lapā ierakstītu video formātā, bet praktiskās nodarbības ir plānots rīkot profesionālu treneru pavadībā Latvijas Universitātes Biznesa fakultātes fitnesa zālē, Aspazijas bulvārī 5.

Praktiskās nodarbības norisināsies 3 dienas – piektdien, 24. septembrī, plkst. 12.30 Ineta Miškuna vadīs praktisko nodarbību par treniņa iesildīšanās daļu, pirmdien, 27. septembrī, plkst. 18.00 Dace Ozola vadīs nodarbību par treniņa procesu, bet ceturtdien, 30. septembrī, plkst. 13.30. Ineta Miškuna vadīs nodarbību par treniņa atsildīšanās daļu.

Praktiskās nodarbības ir bezmaksas un pieejamas jebkuraam interesentam. Lai piedalītos praktiskajā nodarbībā, nepieciešams tai reģistrēties, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu.

Uz katru Sporta nedēļas ietvaros Latvijas Universitātes rīkoto praktisko nodarbību nodarbību jāpiesakās atsevišķi. Uz katru treniņu pieteikšanās beidzās 5 stundas pirms konkrētās nodarbības sākšanās laika. Ja uz nodarbību būs pieteikušies vairāk nekā 20 personas, tiem, kas būs ārpus pirmajiem 20, tiem 3-4 stundas pirms nodarbības sākuma tiks atsūtīta ziņa. Reģistrācijas apstiprinājums netiek sūtīts, tādēļ, ja Jums nav atnākusi ziņa par pārāk lielu pieteikuma skaitu uz konkrēto treniņu, gaidīsim Jūs nodarbībā!

Teorētiskās nodarbības tiks ievietotas LU Sporta Facebook lapā dienu pirms konkrētās tēmas praktiskās nodarbības.

Tiekamies treniņos!

Dalīties