Sestdien, 19. jūnijā Olimpiskā centra “Limbaži” airēšanas bāzē tika aizvadītas starptautiskās sacensības smaiļošanā un kanoe airēšanā “Sudraba airi”.

Limbažu sporta centrā ar «Sudraba airu» sacensībām sakās jaunā smaiļošanas un kanoe sezona Latvijā. Visi sportisti Lielezera ūdeņos sacentās sprinta – 200 metru distancē. Vispirms notika priekšacīkstes, tad 9 labākie iekļuva finālā, kur sadalīja godalgas.

Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes students Ansis Grišāns, startējot vīriešu kanoe airēšanās grupā, pārliecinoši izcīnīja uzvaru un ieguva "Sudraba airu" ceļojošo kausu.

Ansis pēc sacensībām pastāstīja par sajūtām sacensībās, savu jauno laivu un par nākamajām sacensībām: "Sudraba airos, vīriešu konkurencē startēju jau trešo gadu. Vienmēr ir prieks piedalīties šajās sacensības, jo 200m sprints ir mana distance. Šogad šīs sacensības ir īpašas, jo manai jaunajai laivai-ērglim no laivu ražotāja Prestol, tas bija pirmais 'lidojums' - veiksmīgs un ar labiem rezultātiem! Šīs sacensības bija kā ģenerālmēģinājums Eiropas u23 čempionātam uz kuru dodos uzreiz pēc šīm sacensībām. Līgo svētkus šogad sagaidīšu Polijā, Poznaņā, kur Latviju, Eiropas u23 čempionātā, pārstāvēšu 200m distance!”

Apsveicam Ansi un novēlam veiksmi Eiropas u23 čempionātā!

"Sudarba airi" sacensību rezultāti pieejami šeit.

Dalīties