Laiku, kurā sporta pasaule nedaudz pierimusi, veltīgi nav izmantojis LU Sporta centrs, kas aktīvi strādājis pie jaunu sporta apģērbu izveides. Kā rezultātā, šobrīd ir pieejami gan īpaši veidots LU sporta krekls, gan Universitātes simboliku nesošs džemperis.

Sporta krekli ir īpaši veidoti mūsu sportistiem. Par to liecina mugurpusē atrodamie elementi ar vairākiem sporta veidu pārstāvjiem. LU Sporta centrs piedāvā unikālu iespēju iegūt sporta kreklus jebkuram interesentam. Skriešanas kreklu izgatavošanā tika izmantots augstas kvalitātes sporta audumus ar Coolmax un Dry-fit tehnoloģijām, kas teicami absorbē un izvada lieko mitrumu, tādēļ krekli ir īpaši viegli un būs patīkami tajos nodarboties ar sportu.

Sporta kreklu cena ir 20 EUR.

         

             

Vasaras vēsajiem vakariem noteikti noderēs LU džemperi, kas radīti tepat Latvijā. Tumši zilais tonis un Latvijas Universitātes elementi radīs kopības sajūtu ar savu universitāti arī šajā attālinātajā laikā. Džempera dizains ir veidots iekļaujot vairākas LU atpazīstamības detaļas, piemēram, ozollapu. Esam pārliecināti, ka ikviens, kurš būs šī džempera īpašnieks, nebūs nožēlojis savu izvēli! Džemperi ir šūti no īpaši siltas kokvilnas auduma ar pagarinātam piedurknēm, kā arī visiem džemperiem kapucē ir iestrādātas papildus šuves, lai nebūtu iespējams striķus izraut ārā un kapuce veidotu labāku formu tos savelkot. Audums ir ražots no garām kokvilnas šķiedrām, kas padara to izturīgu pret auduma pūkošanos un džemperis Jums varēs kalpot vairākus gadus, pat gadījumos, ja nebūsiet ievērojuši pareizu kopšanas instrukciju.

Džempera cena ir 38.5 EUR.

      

       

Apģērbus ir iespējams iegādāties, rakstot uz e-pastu: kalvis.kazaks@lu.lv

Dalīties