Laika posmā no 14. līdz 16. maijam norisināsies unikāls aktīvās atpūtas pasākums “LU Pavasara auto foto orientēšanās”, kurā varēs piedalīties jebkurš interesents ar savu transportlīdzekli.

Pavasarim “uzņemot apgriezienus” cilvēkiem parādās vēlme ar vien vairāk doties dabā, uzņemt enerģiju no saules, paelpot svaigu gaisu un izzināt jaunas, vēl neredzētas vietas mūsu skaistajā valstī. Lai šis process būtu interesantāks, Latvijas Universitātes Sporta centrs aicina laika posmā no 14. līdz 16. maijam atvēlēt 8 stundas laika un kopā ar draugiem vai ģimenes locekļiem, ievērojot visus valstī pasākuma dienā esošos ierobežojumus, piedalīties Pavasara auto foto orientēšanās sacensībās.

Pasākuma ietvaros komandu galvenais mērķis ir iegūt pēc iespējas vairāk punktus, atrodot norādītos kontrolpunktus un izpildot uzdotos uzdevumus. Punktus ir iespējams iegūt vismaz 1 dalībniekam nofotografējoties pie kontrolpunktiem un/vai nofilmējot uzdevuma veikšanas procesus.

Pieteikties pasākumam var aizpildot elektronisko pieteikuma anketu līdz 2021. gada 12. maija plkst. 23.59. Vienā pieteikumā var pieteikt vienu komandu (komandā 2-5 dalībnieki (visi no vienas mājsaimniecības)), kuras visi dalībnieki pārvietojas ar vienu transportlīdzekli.

Katra komanda izvēlas vienu dienu (14.-16. maijs), kurā startēt, un, aizpildot pieteikumu, izvēlas konkrētu starta laiku attiecīgajā dienā. Katra komanda auto foto orientēšanās kartes, meklējamo objektu fotogrāfijas un veicamo uzdevumu aprakstu saņems e-pastā, reģistrācijas anketā izvēlētajā laikā.

Pēc meklējamo kontrolpunktu un veicamo uzdevumu saņemšanas komandai tiks dotas 8 stundas laika, lai veiktu orientēšanos un pēc tā veikšanas failiem.lv mājaslapā augšupielādētu pasākuma laikā uzņemtās bildes un video. Pēc failu augšupielādes failiem.lv mājaslapā nepieciešams norādīt e-pastu kalvis.kazaks@lu.lv un uzspiest “Saglabāt un nosūtīt”.

Pasākumā ir aicināti piedalīties ne tikai LU studenti un darbinieki, bet jebkurš interesents, kuram ir vēlme ģimenes vai draugu lokā jautri pavadīt sestdienu un aktīvā veidā iepazīt un apceļot kādus no Latvijas kultūrvēsturiskajiem objektiem. Komandām ar vismaz vienu Latvijas Universitātes studentu vai darbinieku sastāvā dalība ir bez maksas, bet pārējiem interesentiem dalības maksa ir 20 EUR. Informācija par dalības maksas veikšanu tiks nosūtīta uz komandas kapteiņa e-pastu pēc komandas pieteikšanas.

Pieteikšanās anketa

Pasākuma nolikums

Aicinām ikvienu piedalīties un aktīvi pavadīt brīvo laiku!

 

Dalīties