LU Sporta centrs aicina! Līdz 28. februārim piesakies jaunā dizaina Latvijas Universitātes sporta džemperu iepriekšpārdošanai un esi viens no pirmajiem, kuri iegūs jaunos džemperus!

Ar prieku paziņojam, ka esam izstrādājuši jauna dizaina Latvijas Universitātes sporta džemperus un piedāvājam Tev vienreizēju iespēju to iegādāties iepriekšpārdošanā par fantastisku cenu - 33 eiro -, kas ir ļoti tuva pašizmaksai.

Džemperus ražos plaši zināmais latviešu uzņēmums "Grandfather hoodies", kas nozīmē, ka džemperi būs ļoti kvalitatīvi. Džemperu audums ir ražots no garām kokvilnas šķiedrām, kas padara to izturīgu pret auduma pūkošanos, un džemperis Jums varēs kalpot vairākus gadus, pat gadījumos, ja nebūsiet ievērojuši pareizu kopšanas instrukciju! Plašaku informāciju par ražotāju meklē: https://www.begrandfather.com/

Jaunā dizaina sporta džemperiem ir 3 stilīgi elementi - uz krūtīm izšūts uzraksts "Latvijas Universitāte", uz muguras ar sietspiedes tehnoloģiju uzdrukāts Latvijas Universitātes logotipa ozola simbols un džempera apakšā (priekšā) piešūta birciņa ar Latvijas Universitātes logotipa ozollapu.

Lai iegādātos džemperi iepriekšpārdošanā, līdz 28. februārim nepieciešams aizpildīt pieteikšanās anketu, un Jums 48 stundu laikā tiks nosūtīts informējošs e-pasts par tālāko rīcību.

Pasūtot džemperi, iesakām sievietēm pasūtīt tādu izmēru, kā ierasts, bet vīriešiem iesakām pasūtīt par 1 izmēru lielāku nekā parasti, jo džemperi ir unisex, bet to izmēri atbilst vairāk sieviešu izmēriem. Izvēloties džempera izmēru, ir iespēja aplūkot izmēru tabulu ražotāja mājaslapā.

Ja ir kādi jautājumi, aicinām rakstīt uz kalvis.kazaks@lu.lv!

     

Dalīties