Sagaidot jauno Latvijas Universitātes Futbola līgas sezonu, līdz 6. novembrim tiek pagarināta pieteikšanās jaunajai sezonai. Pieteikties dalībai čempionātā aicināti visi LU futbola interesenti.

Ar lielu Latvijas Universitātes futbola dalībnieku interesi un aizrautību 12. oktobrī bija plānota LU Futbola līgas 2019/20 sezonas kausa izcīņas 1/4 finālu izspēle, kurā tika paredzēti četri pavisam aizraujoši un principiāli dueļi.

Tomēr MK noteikumu par sporta sacensību ierobežošanu iekštelpās dēļ LU kausa izcīņas 1/4 fināla spēles un 26. oktobrī plānotais LU Futbola līgas 2020/21 sezonas sākums ir pārcelts uz nenoteiktu laiku.

Cerībā čempionātu uzsākt pēc ierobežojumu termiņa beigām, pirmās spēles Latvijas Universitātes iekšējais futbola čempionāts varētu sagaidīt 9. novembrī Elektrum Olimpiskajā sporta centrā.

Ņemot vērā pārcelto sezonas sākumu, līdz 6. novembrim tiek pagarināta pieteikšanās jaunajai LU futbola līgas sezonai, kurā šobrīd provizoriski dalību apstiprinājušas 11 komandas.  

Futbola līgas spēles šogad norisināsies no novembra līdz maijam, izspēlējot regulāro čempionātu viena vai divu apļu garumā (atkarīgs no ārējiem apstākļiem) un LU kausa izcīņu izslēgšanas spēļu formātā.

Čempionāta laikā gan dalībniekiem, gan līdzjutējiem ir iespējams sekot līdzi statistikai un individuālajiem rādītājiem – kurš spēlētājs ir guvis vairāk vārtus, bet kurš bijis “nepaklausīgs” un ir izpelnījies tiesneša uzmanību brīdinājumu un noraidījumu izteiksmē.

Katra mēneša beigās tiek apbalvots arī līgas vadības, kapteiņu un līdzjutēju izvēlēts mēneša labākais spēlētājs, kā arī katras komandas spilgtākie futbolisti sezonas vidū tiek uzaicināti uz Zvaigžņu spēli.

LU Futbola līgai var pieteikties jebkurš Latvijas Universitātes students, mācībspēks, darbinieks vai absolvents. Pieteikties dalībai čempionātam var veidojot jaunu komandu ar draugiem, studiju vai citiem domubiedriem, kā arī pievienojoties jau esošai komandai.

Komandu pieteikumi ar dalībnieku sarakstu dalībai LU futbola līgas 2020/21 sezonā jāiesniedz līdz 2020. gada 6. novembra plkst. 23.59, elektroniskā veidā pieteikumu sūtot uz m.vilkaplaters@gmail.com

Aizvadītajā sezonā čempionātā piedalījās 10 komandas: Jautrie Zābaciņi, ČBK, FC Meteor, Latgalīte Squad, Ej Tu Nost!, FK Lielupe, Fox Travel, ET, LU Grillmix un Smags Gadījums.

Ja vēlies spēlēt, taču neesi atradis komandu, droši raksti uz līgas organizatora e-pastu: m.vilkaplaters@gmail.com

Čempionāta nolikumu un komandas pieteikuma formu varēsi atrast https://www.lu.lv/sports/sporta-pasakumi/lu-futbola-liga/reglaments/

Dalīties