Kārtējo spēli Virslīgas dublieru čempionātā aizvadījusi FK Metta/Latvijas Universitāte komanda.

Pirmdien, 21. septembrī, FK Metta/Latvijas Universitāte komanda aizvadījusi Virslīgas dublieru čempionāta 13. kārtas spēli, Hanzas vidusskolas laukumā uzņemot FK RFS-2.

Diezgan ātri vadībā izdevās izvirzīties viesiem, kas šajā spēlē izlika spēcīgu sastāvu. 6. minūtē Jānis Beks soda laukumā nogāza pretspēlētāju, un Offors realizēja sekojošo 11 metru soda sitienu (0:1).

Turpinājumā pārsvars piederēja mājiniekiem, īpaši aktīvi labajā flangā bija Rēķis un Novikovs, līdz 23. minūtē Lūkass Vapne precīzi izpildīja paša nopelnīto pendeli – 1:1!

Puslaika otrajā pusē abas komandas apmainījās ar bīstamiem momentiem, nedaudz aktīvāki bija studenti, un pelnīti 45. minūtē panāca vadību – Artjoms Puzirevskis aukstasinīgi realizēja izgājienu vienatnē pret vārtsargu!

Diemžēl otrā puslaika sakumā FK Metta/Latvijas Universitāte futbolisti vēlreiz pārkāpa noteikumus savā soda laukumā, un 51. minūtē Offors precīzi sita otrā vārtu stūrī, panākot neizšķirtu.

Puslaika vidusdaļā brīžiem laukumā bija vērojams atklāts futbols no vieniem vārtiem uz otriem. 79. minūtē vadībā izvirzījās FK RFS-2, kad Offors aizskrēja ātrajā pretuzbrukumā un sita precīzi (2:3).

Izskaņā zaļi-baltajiem piederēja liels pārsvars un izdevās savērpt labu spiedienu, kas kompensācijas laika pēdējās sekundēs rezultējās vārtu guvumā – Kaikins piespēlēja gar vārtiem un Vapne sita precīzi no vārtu priekšas (3:3)!

Izrauts neizšķirts aizraujošā un rezultatīvā spēlē!

FK Metta/Latvijas Universitāte-2 – FK RFS-2

3:3 (2:1)

FK Metta:

Jānis Beks, Jegors Novikovs, Kirils Solovjovs, Kārlis Vilnis, Mikus Vasiļevskis, Renārs Guliaks, Bruno Melnis, Lūkass Vapne, Aleksejs Krjukovičs, Artjoms Puzirevskis, Kristofers Rēķis

Uz maiņu:

Alekss Kaikins, Tomass Zants, Daņiils Čiņajevs

Brīdinājumi:

Renārs Guliaks, Lūkass Vapne

Nākamā spēle:

Otrdiena, 29. septembris, plkst. 14:00

Ventspils 2. pamatskolas stadions

FK Ventspils – FK Metta/Latvijas Universitāte

 

Galvenā trenera pēcspēles komentārs:

Žēl, ka šodien ieguvām tikai vienu punktu un neuzlabojām pozīciju turnīra tabulā, bet uzskatu, ka mūsu spēlētājiem spēle bija ļoti noderīga pieredzes ziņā. Labs spēles saturs, ātrums, cīņa par rezultātu un dažādas emocijas. Patīkami, ka šādā spēlē cīnījāmies līdz galam un spēles beigās izlīdzinājām rezultātu, kas pozitīvi ietekmē spēlētāju pārliecību par saviem spēkiem.

Viktors Mazurs, FK Metta/Latvijas Universitāte galvenais treneris

Dalīties