LU Sporta centrs aicina katras nedēļas nogalē aktīvi atpūsties svaigā gaisā, tādejādi uzkrājot enerģiju jaunai nedēļai. Lai laika pavadīšana ārā būtu interesantāka, LU Sporta centrs katru otro nedēļu piedāvā iespēju visiem interesentiem piedalīties konkursā “Brīvdienu foto orientēšanās” un cīnīties par vērtīgām balvām.

Ir pagājušas 3 nedēļas kopš iepriekšējā, trešā, posma (pagājušo nedēļu tika rīkots LU Open online pusmaratons, tādēļ LU Brīvdienu foto orientēšanās tika pārcelta par nedēļu vēlāk), tādēļ ir pienācis laiks nākamajam, ceturtajam, LU Brīvdienu foto orientēšanās posmam. Latvijas Universitātes Sporta centrs aicina visus LU darbiniekus un studentus laika posmā no 29. līdz 31. maijam sameklēt no savas mājas netālu esošu mežmalu, aizbraukt uz to un veikt LU Sporta centra izstrādātu foto orientēšanos.

Dalībnieka galvenais uzdevums foto orientēšanās laikā  ir sakrāt pēc iespējas vairāk punktu. Punktus var sakrāt 2 veidos – sameklējot konkrētas dabā atrodamas lietas un ar tām uztaisot pašfoto un izpildot konkrētus uzdevumus, izpildi iemūžinot ar foto vai video. Lai rezultāts tiktu ieskaitīts, jānoiet vismaz 8 kilometri un tie jāpiefiksē ar kādu no sporta treniņu aplikācijām.

Ceturtā posma meklējamās lietas (katrs pašfoto ar kādu no lietām dod 1 punktu): Balti ceriņi, violeti ceriņi, sarkanīgi ceriņi, pīle, zemeņu ziedi, ziedoša kastaņa, smilšakmens ala un avenāji.

Ceturtā posma uzdevumi (katrs veiktais un iemūžinātais uzdevums dod 3 punktus): jāiebrien ūdenī līdz viduklim un jāsalasa neaizmisrtulīšu pušķis.

Kad foto orientēšanās tiek veikta, pašportrets ar atrastajām lietām (vai dzīvajām radībiņāmm), foto vai video, kas pierāda uzdevuma izpildi, un links uz treniņa aplikāciju, kas apstiprina noieto kilometru skaitu, ir jānosūta uz kalvis.kazaks@lu.lv, ziņas tēmā norādot “brīvdienu foto orientēšanās”.

Atgādinām, ka veicot foto orientēšanos, visiem dalībniekiem obligāti ir jāievēro visi Valdības noteiktie distancēšanās pasākumi, kuros ietilpst arī 2 metru distances ievērošanu no apkārtējiem cilvēkiem.

Visiem novēlam priecīgas brīvdienas un veiksmi konkursā!

Nolikums

Dalīties