Sestdien, 23. maijā, norisināsies Latvijas Universitātes Open online pusmaratons, kurā varēs piedalīties jeb kurš interesents.

Visi šī gada pavasara un vasaras sākuma sporta pasākumi, tai skaitā Liepājas pusmaratons, Rīgas maratons un citi, ir atcelti, tādēļ visiem, kas speciāli trenējušies uz šiem pasākumiem, nav iespēja parādīt, cik laba sportiskā forma pa ziemas mēnešiem ir iegūta. Šī iemesla dēļ Latvijas Universitātes Sporta centrs 23. maijā rīko Open Online pusmaratonu, kurā varēs piedalīties jeb kurš interesents kādā no piedāvātajām distancēm (10 km vai pusmaratons).

Dalība sacensībās ir bez maksas. Reģistrēties sacensībām iespējams elektroniski, laika posmā no 2020. gada 6. maija līdz 22. maija plkst. 17.00, aizpildot pieteikuma anketu.

Katram dalībniekam pēc skrējiena nofinišēšanas 15 minūšu laikā uz organizatoru e-pasta adresi (informācija par konkrēto e-pastu un vēstules noformēšanu tiks izsūtīta visiem dalībniekiem pēc pieteikšanās termiņa beigām) būs jāatsūta e-pasts ar bildi vai ekrānšāviņu, kurā redzams skrējiena laiks, distance, vidējais ātrums, maksimālais ātrums un ideālā gadījumā arī pulss. Rezultāti abās distancēs tiks apkopoti LU Open online pusmaratona lapā, kā arī LU sporta mājaslapā, bet pusmaratona distances dalībnieku rezultāti tiks piefiksēti arī tiešsaistē ar “LocaToWeb” aplikāciju, kas atļaus sacensību organizatoriem un arī līdzjutējiem sekot līdzi pusmaratona dalībnieku rezultātiem tiešsaistē. Līdzjutēji to varēs darīt LU Open online pusmaratona lapā, kur tiešsaistē visu sacensību laiku tiks pārraidīta rezultātu tabula.

Katrā distancē sievietes un vīrieši tiks vērtēti atsevišķi. Katrā distancē tiks apbalvotas gan vīriešu, gan sieviešu grupu 1.-3. vietu ieguvēji ar medaļām un balvām no sacensību atbalstītājiem (mājsaimniecības preču ražotājs “Leifheit”, sporta apģērbu un inventāra veikals “Nike”, sporta apģērbu un inventāra veikals “Sportland”, Ēdināšanas uzņēmums “Dagi”, solāriju studija “Adrenaline tan” un sporta un aktīvās atpūtas inventāra noma Dzintaru mežaparkā “Dzin Fit”).

Katram dalībniekam pēc pasākuma uz e-pastu tiks nosūtīts speciāli izstrādāts LU Online open pusmaratona diploms ar viņa vārdu, uzvārdu, vietu grupā un rezultātu.

Neskaidrību jautājumā visus jautājumus var rakstīt LU Open online pusmararatona galvenajam tiesnesim uz e-pastu kalvis.kazaks@lu.lv

Nolikums

Dalīties