Trešdien, 11. martā, izbraukuma spēli Latvijas – Igaunijas basketbola līgā aizvadīs basketbola komanda “Latvijas Universitāte”, kas tiksies ar BK “Liepāja” komandu plkst. 19.30 Liepājas Olimpiskajā centrā. Video tiešraide būs redzama PafLeague kanālā Youtube.

Abas komandas jau šajā sezonā vienu reizi ir tikušās, kad Latvijas Universitāte mājās uzņēma BK “Liepāja” komandu un mūsējie bija pārāki ar rezultātu 102:92. Šajā spēlē lieliski nospēlēja komandas kapteinis Renārs Birkāns, kuram 25 gūti punkti un 6 rezultatīvas piespēles. Tāpat ar 17 punktiem izcēlās Kārlis Žunda, kuram vēl arī 6 atlēkušās bumbas. Pretinieku komandas rezultatīvākais spēlētājs bija Troy Marshall Barnies, kuram 24 punkti.

Jāpiebilst, ka pirmajā tikšanās reizē BK “Liepāja” komandas sastāvs bija pilnīgi citādāks, jo šobrīd no komandas prom ir devušies vairāki vadošie spēlētāji. Tāpat arī no Liepājas uz mūsu komandu ir pārcēlies Anrijs Miška.

BK “Liepāja” komandas rezultatīvākais spēlētājs ir Stefan Sinovec, kuram spēlē 18.3 punkti, tomēr viņš komandas sastāvā ir aizvadījis tikai trīs spēles. Labākais cīņā par atlēkušajām bumbām arī ir Stefan Sinovec, jo aizvadītajās spēlēs ticis pie 7.3 atlēkušajām bumbām.  Rezultatīvo piespēļu ziņā produktīvākais ir Edi Sinadinovic – Stojiljkovic – 7.2 piespēles spēlē.

Latvijas Universitātes sastāvā rezultatīvākais ir Renārs Birkāns, kuram vidēji spēlē 12.3 punkti, bet cīņā par atlēkušajām bumbām labākais ir Edvards Mežulis ar 5.3 bumbām spēlē. Rezultatīvajās piespēlēs produktīvākais ir Renārs Birkāns, kuram katrā spēlē vidēji atdotas 5.5 precīzas piespēles.

 

Komandas turnīra tabulā šobrīd atrodas viena otrai blakus un šī būs ļoti svarīga spēle cīņā par iekļūšanu Latvijas basketbola līgas izslēgšanas turnīrā.

Dalīties