Iepriekšējā nedēļas nogalē, 22. un 23. februārī, norisinājās Pasaules čempionātā Altenbergas trasē Vācijā. Divnieku ekipāžā startēja arī Latvijas Universitātes students Dāvis Spriņģis.

Pasaules čempionātā kopā tika aizvadīti četri braucieni.

Pirmajā braucienā komandai izdevās uzrādīt laiku: 54.97 sekundes, kas deva attiecīgi uz to brīdi 15. vietu. Otrais brauciens nedaudz sliktāks: 55.06 sekundes, kas braucienā nozīmēja 16. vietu.

Trešais un ceturtais brauciens tika aizvadīts svētdienā, 23. februārī. Trešajā braucienā uzrādītais laiks: 57.47 sekundes (19. vieta braucienā). Ceturtais brauciens izdevās vislabākais, jo deva braucienā 11.vietu: 56.58 sekundes.

Kopsummā komandai Pasaules čempionātā izcīnīta 17. vieta ar laiku – 3:44.08.

 

Dāvis Spriņģis: “Pasaules čempionāts izdevās ne tāds kā vēlējāmies. Fiziski bijām labā formā, par ko liecina starta laiki, bet finišā vēlējāmies būt augstāk.”

“Trešdien aizvadījām treniņbraucienus ar četrinieku kamanām. Esmu ar jauniem komandas biedriem un nedēļas nogalē gatavojamies cīnīties par augstām vietām,” stāsta Dāvis Spriņģis, kurš nedēļas nogalē startēs Pasaules čempionātā četriniekos.

 

29. februārī un 1. martā tiks aizvadīts Pasaules čempionāts četrinieku ekipāžām Altenbergas trasē Vācijā.

 

Dalīties