Piektdienas vakarā Elektrum Olimpiskajā centrā norisinājās LU Futbola līgas "Zvaigžņu spēles" pasākums.

Piektdien, 21. februārī, pozitīvā atmosfērā un labā noskaņojumā tika aizvadīta Latvijas Universitātes Futbola līgas otrā "Zvaigžņu spēle".

Šogad pasākums norisinājās vairākās daļās, aktivitātēs iesaistoties četru līgas vadības izvirzīto kapteiņu komandās.

Miks Babris, Uldis Līcis, Mārtiņš Tamisārs un Mārtiņš Linde pēc "pagalma principa" izsauca savus cīņu biedrus un aizvadīja viena apļa miniturnīru.

Turnīrā galvenokārt uzsvars bija uz futbola prieku un skaistiem spēles elementiem, tomēr sportiski vissekmīgākā bija Komanda "Babris".

  Komanda “Babris” Komanda “Līcis” Komanda “Tamisārs” Komanda “Linde” Vārtu attiecība Punkti
Komanda “Babris” x 4:0 5:0 3:1 12:1 9
Komanda “Līcis” 0:4 x 1:2 3:1 4:7 3
Komanda “Tamisārs” 0:5 2:1 x 4:2 6:8 6
Komanda “Linde” 1:3 1:3 2:4 x 04:10 0
 

Komandas piedalījās arī Ātruma un Precizitātes konkursos, kur katrā no komandas piedalījās četri dalībnieki.

Ātruma un veiklības konkursā visātrāk bumbas driblu stafetē veica Komanda "Tamisārs", kas pusfinālā pārspēja Komandu "Linde", bet finālā apsteidza Komandu "Līcis".

Tikmēr Precizitātes konkursā komandas četriem dalībniekiem bija jāizpilda sitiens mazajos vārtos no dažādām distancēm, kurā komanda varēja nopelnīt maksimums 52 punktus. 

Vislabāko rezultātu uzstādīja Mika Babra komanda, kura gandrīz sasniedza izcilo 52 punktu atzīmi.

Komanda “Babris” 50
Komanda “Līcis” 44
Komanda “Tamisārs” 44
Komanda “Linde” 44
 

Pasākuma noslēgumā norisinājās Freestyle jeb triku performance, kurā piedalījās Pablo Wiens, Kristaps Mackovs un Miks Babris.

Katram no konkursantiem tika dotas 2 x 20 sekundes, lai veiktu skaistu tehnisko performanci. Sanākusī publika un žūrija atzinīgi novērtēja visus trīs drosmīgos, bet par spilgtāko žūrijas balsojumā tika atzīts Miks Babris.

Ātruma konkursa uzvarētāji tika pie Latvijas Universitātes termokrūzēm, precizitātes konkursa laureāti - pie LU sporta abonementiem, Freestyle spīdeklim tika dāvināta "Super Marians" grāmata un enerģiskais Red Bull, bet visas komandas tika pie garda kliņģera.

Pateicība pasākuma organizēšanā Latvijas Universitātes Sporta servisa centram, Futbola skolai "Metta", Elektrum Olimpiskajam Centram, kā arī īpašs paldies Uģim Biseniekam, Kalvim Kazakam, Kārlim Sīpolam, Marijai Voronovai, Kārlim Villerušam, Mārtiņam Lindem un Dainim Sondoram.

Visas pasākuma fotogrāfijas var meklēt: ej.uz/LUZVAIGZNES

Veidosim un turpināsim futbola tradīcijas kopā!

Dalīties