Viens no pasaulē vadošajiem IT pakalpojuma nodrošinātājiem tiešsaistes kazino jomā Evolution Gaming un Latvijas Universitātes Sporta centrs paziņo par 2016. gadā aizsāktās sadarbības turpināšanu, uzņēmumam ar jaunu sparu iesaistoties Latvijas Universitātes (LU) basketbola sistēmas attīstības veicināšanā.  

Pastāvīga kustība, precizitāte un savstarpējs atbalsts – tās ir vērtības, kuras iemieso un savā darbībā izceļ viens no lielākajiem darba devējiem Latvijā – SIA Evolution Latvia, turklāt tās lieliski saskan ar LU basketbola sistēmas vērtībām. Vienotas intereses organizācijas saista jau kopš 2016. gada, līdz ar to ir likumsakarīgi, ka abas puses atgriezušās pie kopsaucēja sadarbības stiprināšanai un attīstībai arī turpmāk. 

BK Latvijas Universitāte Sporta centra direktors Uģis Bisenieks: “Esam lepni, ka Evolution Gaming ar jaunu sparu atgriežas mūsu galveno atbalstītāju pulkā. Manuprāt, tā ir unikāla iespēja, kad sporta organizāciju un uzņēmumu saista ne tikai formāla partnerība, bet to pavada arī vairākas kopīgas intereses. Abas organizācijas ir augsti motivētas izaugsmei, turklāt Evolution Gaming gadījumā, attīstībā būtisku lomu ieņem jaunie profesionāļi IT un citās saistītās nozarēs. Pie mums, LU, šādi profesionāļi top un ceru, ka šī sadarbība sporta jomā veicinās uzņēmumam panākumus arī biznesā.”

No 3200 cilvēku lielā kolektīva, Evolution Latvia strādā vairāk kā tūkstoš studentu, kuri ikdienā apvieno darbu ar studijām - tas ir viens no iemesliem, kādēļ Evolution Gaming uzsver nepieciešamību atbalstīt jauniešus Latvijā, sekmējot kā personīgo, tā arī profesionālo izaugsmi. Tikpat nozīmīga ir arī vērtību loma, kas saista abas organizācijas – komandas darbs un tiekšanās pēc jaunām rezultātu virsotnēm, kuras Evolution Gaming un Latvijas Universitātes basketbola sistēma cer jo īpaši veicināt ar šo sadarbības turpināšanu.

 

Evija Griķe – Evolution Latvia komunikācijas speciāliste: +371 20178601; egrike@evolutiongaming.com. 

 

Dalīties