6. novembrī tika aizvadītas 4 spēles, kurās uzvaras svinēja PPMF, ĶF, BVEF Veterāni un JF.

Savu otro uzvaru divās spēlēs izcīnīja PPMF, kuri bija pārāki par BVEF. Spēles pirmajā ceturtdaļā toni diktēja BVEF, esot vadībā ar 7 punktu pārsvaru pēc pirmās ceturtdaļas. 12 punktus no komandas 22 guva Viesturs Zariņš, kurš veda savu komandu uz priekšu arī pārējā spēlē. Otrajā ceturtdaļā PPMF vairākus uzbrukumus noslēdza ar precīziem trīs punktu metieniem un atspēlēties, lai puslaikā dotos tieši blakus BVEF - 35:35.

Otrajā puslaikā viss sākās no nulles un šoreiz daudz veiksmīgāki bija PPMF spēlētāji. Viņi uzvarēja gan trešo, gan ceturto ceturtdaļu un guva panākumu visā spēlē ar rezultātu 74:56.

Rezultatīvākais spēlētājs PPMF komandā - Miks Pureniņš ar 21 punktu (5 precīzi trīs punktu metieni), bet BVEF - Viesturs Zariņš ar 28 punktiem.

Otrajā spēlē starp ĶF un MF spriedze nebija ne mirkli, jo jau no pirmās minūtes vadību pārņēma ĶF un to saglabāja līdz beigām. Pēc pirmās ceturtdaļas ķīmiķi bija vadībā 15:4, pēc otrās jau 33:11, bet pēc trešās 51:13. Ķīmiķi varēja droši mest un patrenēties no trīs punktu līnijas, ko arī lieliski darīja, un guva 33 punktus tikai ar trīspunktniekiem. Spēles gala rezultāts 67:18.

Ķīmiķiem 21 punktu guva Rihards Mālmanis, bet mediķiem ar 9 izcēlās Jānis Cimermanis.

Daudz interesantāka spēle bija starp JF un DF. Visu spēli neviena no komandām nespēja atrauties drošā attālumā un spēlēja sīvi līdz pat galotnei. Lielisku puslaiku nospēlēja Kristaps Kalve, atnesdams JF 12 punktus. Datoriķiem Rihards Plukšis un Juris Veldre deva milzu pienesumu, gūdami lielāko daļu komandas punktu. Sīva spēle turpinājās arī vēlāk, punktus pamīšus guva DF un JF, taču galavārds piederēja Juristiem. Iespaidīgi aktivizējās Sandis Antoms, kurš sameta 18 punktus pretinieku grozā tikai otrajā puslaikā, kas deva panākumu visā spēlē.

DF aktīvākie bija Rihards Plukšis un Juris Veldre, gūdami attiecīgi 17 un 16 punktus. Juristiem visvairāk punktus guva Sandis Antoms (20 punkti). 

Pēdējo spēli trešdienas vakarā aizvadīja BVEF Veterāni ar ĢZZF. Veterāni mačam bija ļoti labi noskaņojušies, kas arī ļāva viņiem izrauties vadībā un savu līmeni turēt. Labu pretestību pirmajā ceturtdaļā izrādīja ĢZZF, bet Veterāni spēja spēli salauzt un jau puslaikā atrasties 18 punktu pārsvarā. Spēles turpinājums neliecināja par to, ka ģeogrāfi spētu atspēlēties un Veterāni turpināja gūt punktus. 5 spēlētāji no BVEF Veterāniem gūto punktu ailītē sasniedza divciparu skaitli, kas parādīja, ka komandā punktus māk gūt visi. Spēles beigu sirēna signalizēja par kārtējo BVEF Veterānu uzvaru, bet lielais punktu pārsvars ļāva apdzīt Mācībspēkus un atrasties pirmajā vietā kopvērtējumā!

 Mača rezultatīvākie spēlētāji: Veterāniem Matīss Seipulāns un ĢZZF Magnuss Špude (abiem pa 19 punktiem).

Savukārt ceturtdien vienīgajā spēlē piedalījās DF un ĢZZF. Pēc zaudējumiem dienu iepriekš, abas komandas ārkārtīgi gribēja izcīnīt uzvaru. Izteikti pēc uzvaras tiecās K.Brēmers un M.Mamedovs. Abi bija rezultatīvi visas spēles garumā, bet ģeogrāfi tik viegli ar zaudējumu samierināties negribēja. Teicamu spēli otro dienu pēc kārtas aizvadīja Magnuss Špude. Intriga turpinājās un tikai trīs minūtes līdz ceturtās ceturtdaļas beigām ģeogrāfi spēja veikt izrāvienu, kuru veicināja paši datoriķi, kļūdīdamies vienkāršās situācijās. 

Mača noslēgumā ģeogrāfi atrāvās par 12 punktiem un svinēja uzvaru ar rezultātu 63:51. 

Rezultatīvākie spēlētāji:  Magnuss Špude ģeogrāfiem (28 punkti) un Kristaps Brēmers un Matīss Mamedovs datoriķiem (katram 22 punkti).

 

Nākamās spēles jau 13. novembrī, kad par pirmo vietu kopvērtējumā cīnīsies Mācībspēki ar BVEF Veterāniem un sevi mēģinās pierādīt MF un BVEF.

 

Dalīties