Ceturtdien, 17. oktobrī, norisinājās šī mācība gada 1. Latvijas Universitātes Sporta nakts. Kopumā bija pieteikušās 34 komandas četros dažādos sporta veidos.

Florbola turnīram bija pieteikušās 8 komandas, un tās tika sadalītas 2 grupās. Komandas “Nameiz”, “’Kieģeļis”, “Pakalu papito” un “Petūnijas” tika iedalītas A grupā, bet komandas “Zaļie gurķi”, “Vajag kaut kādu mērci”, “SK “Krāns”” un “Ģeografija” attiecīgi B grupā. Sākumā tika izspēlēts grupu turnīrs - katra komanda spēlēja ar katru no savas grupas, lai uzzinātu ceturtdaļfināla pārus. A grupā 1. vietu izcīnīja komanda “Ķieģelis”, bet B grupā “SK “Krāns””.

Pēc pamatturnīra norosinājās izslēgšanas turnīrs, kurā piedalījās visas komandas, pirmajām vietām cīnoties pret pretējās grupas ceturtajām vietām, bet otrajām vietām pret otras grupas trešajām vietām. Pusfinālos tika komandas “Ķieģelis”, “SK “Krāns””, “Nameiz” un "Pakalu papito", kuros “Ķieģelis” ar rezultātu 5:3 uzvarēja “Pakalu papito”, bet komanda “SK “Krāns”” ar rezultātu 5:2 pieveica “Nameiz”. Šī gada Rudens sporta nakts florbola turnīrā trešo vietu ieguva komanda “Nameiz”, bet par čempioniem kļuva “SK “Krāns””.

Volejbola turnīram bija ļoti milzīga aktivitāte pieteikto komandu skaita ziņā – veselas 19 komandas – Sprādzīgie, 5. stāvs, Gitas skola, Pārsteigums, Hanzas Savienība, EDEX, Melnās Bumbas, Pacēlājs, Siena rullis, 2. stāvs, A+players, Miega trūkums, Melnā pantera, Rīve, Zaņuks & Mazulis, Sekta, ace ace baby, Kaijas un Melnā mafija. Trešo vietu volejbola turnīrā izcīnīja komanda “Siena rullis” ar Anci Ozolu un Jurģi Dudeli sastāvā, otro vietu ieguva “Melnās bumbas” Tomass Otmans un Amanda Pipare, bet par čempioniem kļuva Reinis Otto un Īvaise Zaķe, kopā saucoties “Rīves”.

Futbolā bija pieteikušās 3 komandas un savā starpā izspēlēja 3 apļus, lai skaidri zinātu, kura no visām 3 komandām ir labākā. Trešo vietu ieguva komanda "FC Senāāāl", otro vietu izcīnīja “Datoriķi iesācēji”, bet par čempioniem kļuva komanda “FC Shketov”.

Strītbolā bija pieteikušās 4 komandas. Sākumā katra komanda ar katru izspēlēja savstarpējās spēles. Pēc tam notika pusfināli, un pēc tam fināli. Lielajā finālā tikās komandas “20/80” pret “Hesoyam”, bet finālā par trešo vietu tikās komandas “Audistu bataljons” un “Cēzari”. Finālā par trešo vietu uzvarēja komanda “Audistu bataljons”, bet par šī mācību gada Pirmās Sporta nakts strītbola čempioniem kļuva komanda “20/80”, tikai par 1 punktu uzvarot komandu “Hesoyam”.

 

     

Dalīties