Basketbola komanda “Latvijas Universitāte” aizvadīs savu pirmo 2019./2020. gada Pafbet Latvijas – Igaunijas basketbola līgas mājas spēli šodien, 13. oktobrī, plkst. 17:30 pret Tartu komandu.

Komandas šajā sezonā laukumā tiksies pirmo reizi un katra ir aizvadījusi vienu spēli jaunajā sezonā, kur BK “Latvijas Universitāte” spēlēja pret spēcīgo VEF Rīga komanda, kur kopsummā piedzīvoja zaudējumu, bet spēja uzvarēt atsevišķu ceturtdaļu. Arī Tartu komanda aizvadījusi vienu spēli, tiekoties ar Valga/Valka komandu un izcīnot uzvaru ar rezultātu 90:84.

Tāpat, kā arī Latvijas Universitātes komandai, arī pretinieku komandā ir gados jauni spēlētāji, kas mūsējiem liks parādīt labāko spēli, lai izcīnītu uzvaru.

 

Pirmajā spēlē lielisku sniegumu nodemonstrēja basketbola komandas “Latvijas Universitāte” kapteinis un spēlētājs Renārs Birkāns, kurš guva 23 punktus, izcīnīja 7 atlēkušās bumbas un atdeva 5 rezultatīvas piespēles.

Pretiniekiem līderis šobrīd noteikti ir Adomas Drungilas, kurš pirmajā spēlē guva 22 punktus.

 

BK “Latvijas Universitāte” 2019./2020. gada sastāvs: Renārs Birkāns, Kārlis Žunda, Rendijs Feikners, Arvīds Dambenieks, Adrians Šnipke, Edvards Mežulis, Artis Arnītis, Aivis Lēmanis, Alberts Putāns, Jānis Gertners, Niks Salenieks, Everts Ramza, Roberts Bērze, Gustavs Kārlis Kampuss, Niks Līnis, Roberts Kāpostiņš, Reinis Avotiņš

 

Dalīties