Šajā nedēļas nogalē no 17. augusta no plkst. 13:00 līdz 18. augusta plkst. 14:00 norisināsies ikgadējais basketbola pasākums “Krastu mačs”.

Diennakts basketbola turnīrā arī šogad piedalīsies Latvijas Universitātes (LU) komanda, kura laukumā dosies plkst. 18:00 un mēros spēkus ar Rīgas Tehniskās Universitātes komandu (RTU).  

“Krastu mačs” šogad tiks aizvadīts desmito reizi un Latvijas Universitātes komandas sastāvā šajā reizē būs šādi spēlētāji:

  1. Gunārs Gailītis
  2. Ivars Ikstens
  3. Jānis Uiska
  4. Dāvis Tomiņš
  5. Didzis Bērziņš
  6. Jānis Priede
  7. Jānis Vanags
  8. Kārlis Dārznieks
  9. Artis Arnītis
  10. Mārtiņš Bogdanovs
  11. Ričards Melderis

Tāpat arī “Krastu mača” ietvaros notiks “Sportland Slam dunk” konkurss, kur piedalīsies pasaules labākie dankeri, tajā skaitā bijušais BK “Latvijas Universitāte” spēlētājs Kristaps Dārgais.

Diennakts basketbola turnīrs “Krastu mačs”, kas tiek atzīmēts Rīgas svētku ietvaros šogad norisināsies jau desmito reizi. Jubilejas pasākumā piedalīsies tādi pazīstami mūziķi kā Ansis, Aminata, grupa “Mazais princis” un citi mākslinieki, kas sniegs savus priekšnesumus.

Šogad “Krastu mačs” tiks aizvadīts ar lielāku pievienoto vērtību, jo basketbola turnīra laikā norisināsies arī labdarības aktivitāte, kur projekta “Spēlē. Dzīvo. Droši.” ietvaros tiks vākti līdzekļi, kurus novirzīs bērnu un jauniešu izglītošanas procesam par drošību pie ūdens un ūdenī. Katrs punkts, kas tiks gūts visās diennakts turnīra spēlēs pārvērtīsies par 2 eiro ziedojumu.

Diennakts basketbola turnīra programma pieejama šeit.

Novēlām, lai desmitajā “Krastu mačs” diennakts turnīrā Latvijas Universitātes komandai izdodas pārspēt savus pretiniekus un uzvarēt komandu kopvērtējumā!

Dalīties