Kārtējo spēli 1. līgas B čempionātā aizvadījusi FK Metta/LU komanda.  

Trešdien, 22. maijā, savu sesto spēli 1. līgas B čempionāta ietvaros aizvadījusi FK Metta/Latvijas Universitāte komanda, Liepājā, Daugavas stadiona rezerves laukumā tiekoties ar vietējo FK Liepāja.

Spēles pirmais puslaiks aizritēja līdzīgā cīņā, abām komandām pieturot bumbu un veidojot pozicionālu spēli. Lai gan pusmomenti izveidojās pie abiem vārtiem, izteikti bīstami tie nebija. Jāatzīmē, ka spēle bija diezgan asa, ar biežiem pārkāpumiem.

Otrajā puslaikā spēle aktivizējās, un parādījās brīvākas zonas. Jāsaka, ka pirmajās minūtē liepājniekiem bija pārsvars, turklāt vairākas teicamas iespējas – te glāba stabs, te Helmuts Saulītis vai pretinieks netrāpīja vārtos.

Spēles noslēdzošajā daļā studenti aktīvāk sāka veidot savus momentus, un vienu no tādiem realizēja – teicama komandas izspēle un 77. minūtē Roberts Ķipsts ar sitienu tālajā stūrī panāca 1:0! Izskaņā viesi teicami aizsargājās, un vārti palika neieņemti.

FK Metta/LU izcīnīta uzvara viesos ar 1:0, un ielaušanās turnīra Top 3!

FK Liepāja-2 – FK Metta/Latvijas Universitāte

0:1 (0:0)

FK Metta/Latvijas Universitāte:

Helmuts Saulītis, Jurijs Matvejevs, Gabriels Kirkils, Daniels Fedorovičs, Roberts Ķipsts, Oskars Vientiess, Rinalds Jefimovs, Toms Bičevskis, Jurijs Matvejevs, Aleksejs Krjukovičs, Ričards Ulmis

Uz maiņu:

Jēkabs Šmitiņš, Eduards Dainis, Eduards Grencmanis

Brīdinājumi:

Roberts Ķipsts

Nākamā spēle:

Hanzas vidusskolas laukums, Rīga

Svētdiena, 26. maijs, plkst. 16:00

FK Metta/Latvijas Universitāte – Spartaks Jūrmala-2

Dalīties