20. janvārī Latvijas Universitātes florbola komanda "Latvijas Universitāte/FS Masters" aizvadīja cīņu ar Rēzeknes BJSS komandu, kuras rezultātā tika izcīnīja uzvaru ar rezultātu 6:3. Latvijas Universitātes florbola komandas aizsarga Gustava Tolmaņa un galvenā trenera Remāra Vikāņa komentārs par aizvadīto spēli.

Gustavs Tolmanis : "Kā jau uz katru spēli, arī uz šo gatavojāmies ļoti nopietni. Pirms spēles, iesildīšanās laikā, visi bijām noskaņojušies uz nopietnu un kārtīgu cīņu. Viesos, izbraukumā uz tālo Maltu, pārspējām Rēzekniešus papildlaikā ar 6:5, tāpēc šoreiz mums bija motivācija uzvarēt viņus pamatlaikā un iegūt 3 punktus, lai varētu cīnīties par labāku vietu play-offā. Pirmais periods bija smags, jo šī komanda ir ātra, izskriet līdzi nebija viegli, iesitām vienus vārtus. Nākamie divi periodi bija rezultatīvāki, jutām, ka pretinieki sāk pagurt, izmantojām momentus un guvām vārtus. Spēles laikā daudz noraidījāmies, kuru dēļ zaudējām 3 vārtus. Toties savus pirmos vārtus vīriešu 1. līgā, guva mūsu divi jaunākie spēlētāji: Ralfs Klempners un Gustavs Tolmanis, apsveicam viņus un tā tik turpināt. Par labāko spēlētāju tika atzīt Ralfs Klempners, kurš rādīja tehnisku, pašaizliedzīgu sniegumu laukumā. Esam priecīgi par uzvaru un drīzumā dodamies izbraukumā pie grupas līderiem Impar Limbaži. 25.01. tiekamies Limbažos, plkst. 20:00."

Latvijas Univeristāte/FS Masters galvenais treneris Remārs Vikānis: „Šodien aizvadījām spraigu spēli. Spējām uzturēt augstu spēles tempu un pārliecinoši kontrolējām notikumus laukumā visas spēles garumā. Vēlos uzslavēt visus savus spēlētājus par pašatdevi un cīņas sparu.” pēcspēles, trenera Remāra, komentārs par aizvadīto spēli.

Dalīties