Sestdien, 6.oktobrī, FK Metta/Latvijas Universitāte komanda aizvadījusi savu 24.kārtas spēli SynotTip Virslīgas čempionātā, Skonto stadionā tiekoties ar citu galvaspilsētas klubu, šī brīža līdervienību – Riga FC.  

Spēle iesākās līdzīgā cīņā un abas komandas apmainījās ar sitieniem pa vārtiem – Ivanova raidījumu tvēra vārtsargs, bet mājinieku sitieni mērķi nesasniedza. Kopumā bumbu vairāk kontrolēja Riga FC futbolisti, kamēr mettieši vairākkārt devās ātros un bīstamos pretuzbrukumos.

Viesi veiksmīgi un droši darbojās aizsardzībā, un 29.minūtē tika par to atalgoti uzbrukumā – Ņikita Ivanovs individuāli nospēlēja lieliski un raidīja bumbu vārtu tīklā – 1:0! Pēc gūtajiem vārtiem zaļi-baltie turpināja aktīvi, vairākas reizes īstenojot ātras pārejas no aizsardzības uzbrukumā. Izskaņā pēc stūra ar galvu sita Liepa, tomēr trāpīja tīklam no otras puses.

Otro puslaiku aktīvāk iesāka mājinieki, daudz vairāk kontrolējot bumbu un bīstami apdraudot mettiešu vārtus, tomēr aizsardzība un Dāvis Ošs darbojās nevainojami. Tomēr 61.minūtē uz viesu vārtiem tika fiksēts ļoti strīdīgs 11 metru soda sitiens, un tas tika realizēts – 1:1.

Diemžēl sešas minūtes vēlāk rezultāts kļuva nelabvēlīgs, kad pretinieki ar galvu panāca jau 1:2. Līdz spēles beigām galvenais tiesnesis piešķīra daudz sodu un brīdinājumu, spēles izskaņa iznāca ļoti saraustīta un paužu pilna – beigās tālsitienu izdarīja Abbas, tomēr mettiešiem pietrūka, lai izrautu vismaz neizšķirtu. 1:2.

Dalīties