Latvijas Universitātes futbola līga ir unikāls universitātes iekšējais minifutbola čempionāts ne tikai Latvijas futbola mērogā, bet arī Baltijā un visā Eiropā

Tradīcijām bagātais turnīrs šogad norisināsies jau 12.sezonu pēc kārtas, kad pirmdienās, Elektrum OSC, no 15.oktobra līdz 13.maijam desmit komandu konkurencē tiks noskaidrots LUFL un LU kausa izcīņas uzvarētājs.

Starp desmit komandām atrodami arī pēdējo divu gadu LUFL čempioni, LU kausa turētāji - Jautrie Zābaciņi, tādas stabilas vērtības, kā ČBK, FOX Travel, Erasmus Team, FK Lielupe un FK Ķīmijas Fakultāte (piedalījās arī pirmajā, 2007./08. gada sezonā), "tumšie zirdziņi" - Latgalīte un Ej Tu Nost!, kā arī divas debitantu komandas - The Squad un LU Grillmix. Ļoti zīmīgi, ka LU Grillmix ir pārstāvēta tikai no pirmā kursa studentiem.

Kā jaunievedums februāra vidū tiek plānota Visu Zvaigžņu spēle, kuras mērķis ir radīt īstu svētku noskaņu futbola cienītājiem - dažādi konkursi, futbola spēles, freestyle un dažādi pārsteigumi.

Ja neesi atradis komandu, droši raksti uz m.vilkaplaters@gmail.com

Svarīgākie dati:

Turnīra ilgums: no 15.10.2018. - 13.05.2019.
Norises laiks: Katru pirmdienu, no plkst. 21.00 - 23.00.
Norises vieta: Elektrum OSC futbola zāle.
Komandu skaits: 10
Spēlētāju skaits: 120
Titula un kausa turētāji: Jautrie Zābaciņi.
Pagājušās sezonas Top 3: Jautrie Zābaciņi, ČBK, FOX Travel.
Visvairāk sezonas LUFL: FK Ķīmijas Fakultāte - 9, Erasmus Team - 8.
Turnīra debitanti: LU Grillmix, The Squad.

Seko līdzi notikumiem LU Futbola līga un LU Sports Facebook kontos, kā arī Latvijas Universitāte mājaslapā un radio NABA raidījumā "Olē". 

Tiekamies futbola laukumā - par aizraujošu un emocijām bagātu sezonu!

Dalīties