Ceturtdien, 18. oktobrī, "Elektrum" Olimpiskajā Sporta centrā tiks aizvadīts šī mācību gada pirmais Latvijas Universitātes (LU) florbola nakts turnīrs.

Jau ierasti LU sporta nakts turnīrus rīko LU Sporta centrs. Viens no populārākajiem nakts turnīriem ir tieši florbols, un tā būs lieliska iespēja gan kursa biedriem, gan vienkārši labiem draugiem, kas studē Latvijas Universitātē, netradicionālā gaisotnē piedalīties interesantā sporta pasākumā. LU florbola nakts turnīros viens no interesantākajiem noteikumiem saistās ar spēlētāju ierobežojumu, proti, katrā komandā jābūt un nepārtraukti laukumā jāatrodas vismaz vienai daiļā dzimuma pārstāvei. Turnīrs norisināsies Elektrum Olimpiskajā sporta centrā (Grostonas ielā 6b), sākums plkst. 23:00, reģistrācija no 22:30. Reģistrācijas laikā dalībniekiem jāiesniedz aizpildīta pieteikuma anketa un jāuzrāda visu komandas dalībnieku derīgas studentu apliecības. Pieteikums par dalību turnīrā jānosūta līdz 17. oktobra  plkst. 23:59 uz e-pastu naktsturniri.lu@gmail.com

Turnīra organizatori aicina ikvienu LU studentu būt aktīvam, organizēt komandu un pieteikties, to darot neatkarīgi no meistarības līmeņa. Dalība turnīrā ir bez maksas, taču piedalīties drīkst tikai LU studenti un darbinieki, neskaitot vārtsargu, jo komandas drīkst piesaistīt vārtsargu, kurš ir citas augstskolas students. Šoreiz, atšķirībā no iepriekšējām reizēm, katrai komandai obligāti ir jānodrošina sev vārtsargs.

Sporta nakts turnīri LU regulāri risinās jau vairāk nekā desmit gadus, visbiežāk studentiem piedāvājot iespēju sacensties volejbola un florbola nakts turnīros. Tādu sporta veidu kā futbola un strītbola atmosfēru nakts turnīros LU SSC piedāvā ''LU Sporta naktīs'', kas risinās reizi semestrī un nākamo reizi būs 22. novembrī. Plašāka informācija par LU sporta nakts turnīriem atrodama mūsu Facebook lapā: www.facebook.com/lunaktsturniri/ Pieteikuma anketa. Florbola nakts turnīra nolikums.

Dalīties