© Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitātes Komunikācijas departaments

Lai palīdzētu apzināt sociālās ilgtspējas attīstības virzienus Latvijas Universitātē, LU Ekopadome aicina studentus aizpildīt LU Karjeras centra izveidoto aptauju par studentu emocionālo labsajūtu.

“Ilgtspējas neatņemama sastāvdaļa ir arī mūsu labbūtība un veselība. Pamats rīcībai, lai uzlabotu studentu un citu universitātei piederīgo labbūtību, ir faktiskās situācijas apzināšana, tāpēc ar mērķi pilnveidot un uzlabot Universitātes darbību aicinām piedalīties LU Karjeras centra aptaujā par LU studentu emocionālo labsajūtu,” uzsver LU Ekopadomes priekšsēdētājs Renārs Kairis.

Saite uz aptauju

Jūsu atbildes sniegs vērtīgu informāciju par studentu emocionālo fonu studiju procesā. Mums ir svarīgi apzināt un izvērtēt aspektus, kuri ir būtiski veiksmīga studiju procesa norisei. Jūsu sniegtā informācija palīdzēs izvērtēt, cik lielā mērā jautājumi un problēmas, ar kādām studenti individuāli vēršas pie LU Karjeras centra speciālistiem - karjeras konsultanta un psihologa -  ir aktuāli studentiem kopumā.

Uz šo datu bāzes LU Karjeras centrs izvērtē LU studentiem piedāvājamo pakalpojumu klāstu - jaunas semināru tēmas, jauni tematiski pasākumi utml. 

Share

Related Content