Smaidīgi studenti pie datora
© Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitātes Komunikācijas departaments

Latvijas Universitātes Datorikas fakultātes bakalaura studiju programma “Datorzinātnes” jau sesto gadu pēc kārtas kļūst par Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) un karjeras portāla "prakse.lv" ieteiktāko studiju programmu. Izglītības iestāžu topā LU ierindojas 2. vietā.

Datorikas fakultātes dekāne, profesore Zane Bičevska: “Būt par darba devēju ieteiktāko studiju programmu ir augstākais apbalvojums, ko augstākās izglītības iestāde var iegūt, un mēs esam ļoti lepni un pagodināti, ka Latvijas darba devēji jau sešus gadus mūsu datorzinātņu bakalaura programmu uzskata par labāko Latvijā. Tas mūs mudina censties arī turpmāk. Mēs priecājamies par visiem mūsu absolventiem, kuri kuplina Latvijas IT industriju un veicina mūsu valsts attīstību.”

Darba devēju studiju topa augšgalu papildina vairākas LU studiju programmas: 10. vietā ierindojas Komunikācijas zinātne (bakalaurs), 16. – Vadības zinības (bakalaurs), 18. – Tiesību zinātne (bakalaurs), 19. – Grāmatvedība, analīze un audits (profesionālais bakalaurs), 21. – Ekonomika (bakalaurs). Darba devēji vērtēja 566 studiju programmas.

Kopumā šogad ieteikumus par ieteiktākajām studiju vietām un programmām sniedza 2681 darba devējs.

Ar darba devēju ieteiktāko Skolu un studiju TOPu 2022 var iepazīties https://www.prakse.lv/.

Uzņemšana Latvijas Universitātē sāksies 5. jūlijā. Pieteikties koledžas un bakalaura līmeņa studijām varēs gan elektroniski, izmantojot vienoto sistēmu portālā Latvija.lv, gan arī ierodoties uz vietas Universitātē. Vairāk informācijas par uzņemšanas kārtību LU mājaslapā.

Share

Related Content

Latvijas Universitātē sākas uzņemšana
11.07.2022

Latvijas Universitātē sākas uzņemšana

Latvijas Universitātes filiāles reģionos – mikrouniversitāte tuvāk mājām un darbam
30.06.2022

Latvijas Universitātes filiāles reģionos – mikrouniversitāte tuvāk mājām un darbam

Kur vēsture kā diagnoze un filozofija kā terapija
30.06.2022

Kur vēsture kā diagnoze un filozofija kā terapija