Žurnālists Sandijs Semjonovs viesojas Latvijas Universitātē
TV24 raidījuma “Izvēlies panākumus!” vadītājs Sandijs Semjonovs viesojas Latvijas Universitātē. Foto: Iveta Sazonova, LU Komunikācijas departaments

Sākot ar 9. jūniju, TV24 kanālā būs skatāms raidījums par Latvijas Universitāti (LU) – studiju iespējām, sasniegumiem, universitātes vērtībām un tradīcijām.

Raidījums “Izvēlies panākumus!” uzņemts vairākās lokācijās – sākot ar LU galveno ēku Raiņa bulvāri 19 un LU Akadēmiskā centra Zinātņu un Dabas mājām, un beidzot ar institūtiem vai iestādēm, kur savus panākumus kaldina LU jaunie un arī pieredzējušie zinātnieki.

Kopā ar LU vadību, zinātniekiem, studentiem raidījuma vadītājs Sandijs Semjonovs nokļūs auditorijās, laboratorijās, atpūtas telpās un arī dažās tādās vietās LU ēkās, kur ikdienā ne visiem ieeja ļauta. Sarunās tiks skaidrots, cik plašs ir LU studiju programmu piedāvājums, kādas ir LU vērtības un kāda vispār ir nozīme studijām augstskolā mūsdienās. Skatoties nākotnē, ko veidos esošie un topošie studenti, S. Semjonovs ar saviem sarunu biedriem spriedīs par cilvēka un tehnoloģiju mijiedarbību, daloties ar personīgu pieredzi.

Pirmā raidījuma epizode, kas būs skatāma TV 24 ēterā 9. jūnijā plkst. 21.00, tiks veltīta LU vērtībām, priekšrocībām, modernajai infrastruktūrai un iespējam iegūt zināšanas mūsdienu vidē. Raidījumā piedalīsies LU rektors profesors Indriķis Muižnieks, ka arī vairāku fakultāšu studenti un absolventi, kas veiksmīgi savieno studijas ar darbu un pētniecību LU.

Otrā raidījuma epizode, kas būs skatāma 16. jūnijā plkst. 21.00, būs veltīta cilvēku un tehnoloģiju mijiedarbībai. Mācībspēki, studenti un absolventi stāstīs par tehnoloģijām izglītībā un darbā, par unikālām studiju programmām un plašām iespējam piedalīties zinātniskos pētījumos, par speciālistu pieprasījumu darba tirgū un darba iespējām jau studiju laikā, ka arī citiem ikvienam jaunajam studentam noderīgām un interesējošām lietām.

Raidījumus varēs skatīties atkārtoti arī jūlija sākumā – TV 24 piektdienās plkst. 13.00, svētdienās plkst. 9.00. Tāpat raidījumus varēs sev ērtā laikā noskatīties TV 24 un LU profilos sociālajā tīklā Facebook.

Share

Related Content

Latvijas Universitātē sācies izlaidumu laiks
17.06.2022

Latvijas Universitātē sācies izlaidumu laiks

Kas jāzina par reģistrāciju studijām? Atbildēs studenti
08.06.2022

Kas jāzina par reģistrāciju studijām? Atbildēs studenti

Nāc studēt dabaszinātnes Latvijas Universitātē!
03.06.2022

Nāc studēt dabaszinātnes Latvijas Universitātē!