Plakāts pasākumam “Orientēšanās Pārdaugavā”

Latvijas augstskolu studenti aicināti piedalīties pasākumā “Orientēšanās Pārdaugavā”, kuru šo sestdien, 23. aprīlī, organizē Latvijas Universitātes (LU) Inovāciju centrs LUMIC sadarbībā ar Zemessardzes Studentu bataljonu. Pēc ilgiem laikiem studentiem būs iespēja arī fiziski izkustēties un redzēt savus studiju biedrus vaigu vaigā, risināt kopā ar viņiem intelektuālus, radošus uzdevumus.

“Šis pasākums ļaus studentiem iepazīt Zemessardzi, militāro aprīkojumu, kā arī rast atbildes uz interesējošiem jautājumiem pirms lielās izšķiršanās kļūt par zemessargu. Zemessardzē studenti var iegūt gan fizisku, gan morālu rūdījumu, kas būs nenovērtējams arī pēc studiju gadiem. Tā ir iespēja savu iespēju robežu izaicināšanai, kā arī iegūt jaunus draugus,” aicina profesore Signe Bāliņa, LU Inovāciju centra LUMIC vadītāja.

Pasākuma mērķis ir informēt LU un citu augstskolu studentus par karjeras, fiziskas attīstības un finansiālajām iespējām Zemessardzē. Dalībniekus sagaida bagātīga un aktīva dienas programma – Studentu bataljona bāzes un aprīkojuma apskate, lekcija par studentiem pieejamajām priekšrocībām, kā arī orientēšanās pasākums Pārdaugavā. Dalībniekiem būs arī iespēja izmēģināt šaušanu ar Airsoft ieročiem

Pieteikšanās forma.

Pasākuma programma.

Share

Related Content

FM un LUMIC programmā studenti aicināti ģenerēt idejas un attīstīt komunikācijas inovācijas
20.09.2022

FM un LUMIC programmā studenti aicināti ģenerēt idejas un attīstīt komunikācijas inovācijas