Februāra noslēguma nedēļā studētgribētāji bija aicināti uzdot jautājumus sociālajā tīklā „Instagram” un saņemt uz tiem atbildes tiešsaistē no LU studentiem. Pasākumā piedalījās gan LU centrālais konts, gan visu LU fakultāšu konti. Nedēļas laikā atbildēts uz vairākiem simtiem jautājumu par un ap studijām, ārpusstudiju aktivitātēm, sadzīvi kopmītnēs un visu citu, kas jāzina kārtīgam topošajam studentam.

LU "Instagram" kontā atbildes sniedza LU Sociālo zinātņu fakultātes Komunikācijas zinātnes 2. kursa studente Elīna Krēmere, LU Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātes Fizikas 2. kursa students Andis Poļaks un studiju programmas "Dabaszinātņu un IT skolotājs" 4. kursa studente Andra Annemarija Krūmiņa.

Šogad pasākumā piedalījās arī visas 13 LU fakultātes, izvirzot studentus, kas vislabāk spēja atbildēt par studiju iespējām un konkrētām studiju programmām katrā fakultātē.

LU centrālajā kontā Elīna, Andis un Andra atbildēja uz visdažādākajiem jautājumiem, kas saistīti par un ap studentu dzīvi Latvijas Universitātē – lietotāji bija ieinteresēti uzzināt studentu pieredzi, domas un viedokli. Populāri bija jautājumi par sadzīvi LU kopmītnēs. Vēl studentiem vaicāja, kāpēc izvēlējās tieši savu studiju programmu, kas jāņem vērā studiju laikā un pirms iestāšanās, kādas ir spilgtākās atmiņas, kā arī lūdza padalīties ar ieteikumiem topošajiem studentiem.

Tikai LU centrālajā kontā studenti atbildēja uz teju 300 jautājumiem – divas reizes vairāk nekā pagājušā gada pasākumā. Katram no publicētajiem "Instagram" storijiem skatījumu skaits dominēja no diviem līdz trim tūkstošiem.

LU studentu sniegtās atbildes var apskatīt "Instagram" storiju sadaļā:

Aicinām arī apskatīt fakultāšu studentu atbildes uz aktuālajiem jautājumiem katras fakultātes "Instagram" kontā.

Share

Related Content

Šonedēļ dodies virtuālā ceļojumā pa LU fakultātēm
16.03.2021

Šonedēļ dodies virtuālā ceļojumā pa LU fakultātēm