Jaunietis vada tiešraidi sociālajā tīkla

Latvijas Universitāte (LU) turpina tiešraižu sēriju sociālajos tīklos, aicinot ikvienu sociālo tīklu lietotāju uzzināt par studijām un studentu ikdienu LU tiešraidēs jeb live pārraidēs TikTok un Instagram.

Trešdien, 14. decembrī, plkst.13.00 LU TikTok kontā Datorikas fakultātes students Krišjānis stāstīs un rādīs, kā ir studēt LU galvenajā ēkā Rīgā, Raiņa bulvārī 19. Tiešraidē viņam pievienosies arī vēstures un Universitātes leģendu pārzinātājs Rūdolfs no LU Muzeja, atklājot skatītājiem arī mazāk zināmas vietas un faktus LU galvenajā ēkā.

Savukārt ceturtdien, 15. decembrī, plkst.13.00 Datorikas fakultātes students un Radio NABA raidījumu vadītājs Pēteris kopā ar LU Sporta centru Instagram tiešraidē stāstīs un rādīs, ko nozīmē duālā karjera, kuru LU piedāvā jaunajiem sportistiem, kādas iespējas sportot ir LU studentiem un kādi kopumā ir LU sasniegumi sportā.

Tiekamies tiešraidēs!  Aicinām ne tikai skatīties, bet arī komentēt un uzdot jautājumus, uz kuriem iespēju robežās tiešraižu dalībnieki atbildēs pārraides laikā.

Share

Related Content

LU studenti atbild: Q&A sesijā uzzini, kā tas ir – studēt Latvijas Universitātē
14.10.2022

LU studenti atbild: Q&A sesijā uzzini, kā tas ir – studēt Latvijas Universitātē