Kongresa dalībnieki
Kongresa pirmās dienas kopbilde pēc profesora Klaus Fritz (Vācija) atklāšanas lekcijas

No 22. līdz 24. septembrim Latvijas Universitātē norisinājās 18. Baltijas Dermatoverologu asociācijas (BADV) kongress, kurā piedalījās nozares profesionāļi, kā arī studenti un rezidenti. Kongress notika hibrīda formātā un dalībnieki varēja piedalīties gan klātienē, gan attālināti.

Kongresa prezidents bija Latvijas Universitātes Medicīnas Fakultātes dermatoveneroloģijas katedras vadītājs, profesors Andris Rubins, kurš sapulcināja plašu lektoru sastāvu. Kopumā lekcijas lasīja3 38 lektori no 15 dažādām valstīm (ASV, Vācijas, Taivānas, Itālijas, Nīderlandes, Somijas, Polijas, Dānijas, Čehijas, Slovēnijas, Norvēģijas, Austrijas, Latvijas, Lietuvas, Igaunijas).

Kongresa programma sastāvēja no vairāk kā 60 lekcijām, kur galvenās izklāstītās tēmas bija par psoriāzi, atopisko dermatītu, kosmētisko dermatoloģiju un bakteriālajām infekcijām.

Pasākuma noslēgumā pieci jaunie ārsti, rezidenti saņēma sertifikātus par labākajām prezentācijām kongresa ietvaros un viņiem piešķīra “AS Grindeks” un BADV sponsorētu balvu.

Kopumā, kongresa norises laikā, tika pulcēti 376 dalībnieki, no kuriem 218 piedalījās attālināti, Zoom platformā un 158 klātienē. Klātienes apmeklētāji varēja arī apskatīt 13 kompāniju izstāžu stendus un iepazīties ar aktuālo viņu produkcijā.

Baltijas Dermatovenerologu Asociācija pateicas visiem lektoriem par ieguldījumu zinātniskās programmas izveidē, kongresa dalībniekiem par piedalīšanos, kā arī pateicība lielākajiem kongresa atbalstītājiem- Zelta sponsoriem “AS Grindeks”, “Novartis”, Sudraba sponsoriem “Janssen”, “Sandoz”, Bronzas sponsoram “Abbvie”, kā arī Latvijas Universitātei un citiem atbalstītājiem.

Kongresa mājas lapa: www.badv2022riga.org

Share

Related Content

Notiks ideju forums par universitātes lomu mainīgā pasaulē
29.09.2022

Notiks ideju forums par universitātes lomu mainīgā pasaulē

TIEŠRAIDE. Latvijas Universitātē notiks laikmeta izaicinājumiem veltīta jubilejas konference
26.09.2022

TIEŠRAIDE. Latvijas Universitātē notiks laikmeta izaicinājumiem veltīta jubilejas konference