Sporta spēles 2022

Straujiem soļiem tuvojas Latvijas Universitātes (LU) Darbinieku sporta spēles, kuras šogad norisināsies 10. jūnijā LU atpūtas un konferenču kompleksā „Ratnieki”.

Tāpat kā iepriekšējās reizēs, arī šogad pasākuma sākums ir paredzēts plkst. 12.00, bet dalībnieku ierašanās pasākuma vietā un reģistrēšanās jau no plkst. 11.00. Autobuss no Rīgas, Aspazijas bulvāra 5, izbrauks plkst. 9.30. Pieteikuma anketa jāiesniedz, līdz šī gada 1. jūnijam (ieskaitot), to nosūtot elektroniski uz e-pasta adresi sports@lu.lv.

“Tā ir unikāla iespēja atkal visiem satikties neformālā gaisotnē, veidot un stiprināt kolektīva iekšējo saliedētību un vienkārši jautri pavadīt laiku brīvā dabā. Mēs esam padomājuši gan par tiem, kuriem patīk sportot, gan tiem, kuriem vienkārši patīk pavadīt laiku savā kolektīvā un palīdzēt komandai ar savām prāta spējām un idejām. Esam pasūtījuši arī labus laika apstākļus, tāpēc tiešām aicinu izmantot šo iespēju un piedalīties šajā sportiski neformālajā pasākumā!” aicina LU Sporta centra direktors Uģis Bisenieks.

Kā ierasts, disciplīnās, kuras, kā sporta spēļu nolikumā minēts, norisināsies pēc noteikta grafika (ielu basketbols, minifutbols ar lielo bumbu, volejbols, krokets un Mežonīgie rietumi) visas sporta spēlēm pieteiktās komandas tiks sadalītas grupās (grupu skaits atkarīgs no pieteikto komandu skaita). Katrai grupai katru stundu no plkst. 12.10 līdz 17.10 tiks iedalīts viens sporta veids (piemēram, no plkst. 12.10 līdz plkst. 13.10 ielu basketbols, no plkst. 13.10 līdz plkst. 14.10 minifutbols ar lielo bumbu utt.) Plkst. 17.10 astoņas labākās komandas katrā disciplīnā tiks aicinātas uz izslēgšanas turnīru, kurā tad tiks noskaidrotas katras disciplīnas labākās komandas.

Pārējās disciplīnas ir sadalītas divos veidos – ir tādas, kuras notiek noteiktu laiku, un tādas, uz kurām komanda var ierasties jebkurā sev izvēlētajā brīdī, ievērojot sporta spēļu nolikumā ievietotās programmas noteikto disciplīnas laikus.

Zole (plkst. 12.10–18.00), ripas spēle (plkst. 12.10–13.30), mākleris (plkst. 12.10–14.10) un NO-VUSS (plkst. 15.00–17.00) sāksies noteiktā laikā, bet uz orientēšanos (ilgst aptuveni stundu), triatlonu (ilgst aptuveni 6 minūtes), smilšu pulksteni (ilgst līdz 7 minūtēm), mājsaimnieci (ilgst līdz 5 minūtēm), jautrības stafeti (ilgst līdz 5 minūtēm), boulingu F (ilgst līdz 5 minūtēm) un disciplīnu ar nosaukumu “Lemāna 2022 limited versija” (ilgst līdz 6 minūtēm) komandas varēs ierasties jeb kurā sev izvēlētajā brīdī, ievērojot sporta spēļu nolikumā ievietotās programmas noteikto disciplīnas laikus.

Pēc disciplīnu noslēgšanās, plkst.18.00, starts tiks dots lielajai stafetei un kapteiņu cīņām. Lielā stafete šogad, tāpat kā citus gadus, būs atraktīva un interesanta. Lai uzrādītu labāko rezultātu lielajā stafetē, komandai būs nepieciešams ne tikai ātrums un veiklība, bet arī laba taktika un precizitāte. Pēc lielās stafetes visi kopā vērosim un atbalstīsim savus kapteiņus kapteiņu cīņās. 1. posmā piedalīsies visi kapteiņi, 2. posmā tiksies 8 labākie kapteiņi, bet 3. posmā, kurš norisināsies iekštelpās, īsi pirms vakariņu galda, sacentīsies 4 labākie no labākajiem kapteiņiem. Pēc uzvarētāja noskaidrošanas sekos arī lielā apbalvošanas ceremonija un vakariņas.

Jautājumu gadījumā ir iespēja zvanīt uz +37129333956 vai rakstīt uz sports@lu.lv.

Uz tikšanos 10. jūnijā!

Share