Laikā no 27. oktobra līdz 29. novembrim FORTHEM universitāšu studenti tiek aicināti pieteikties kolektīvai un individuālai īstermiņa mobilitātei 2021. gadā.

Kolektīvās īstermiņa mobilitātes

No 2021. gada marta līdz jūlijam tiek organizētas 14 kolektīvās īstermiņa mobilitātes programmas, kas dod jums iespēju piedalīties aktivitātēs nedēļas garumā (maksimums 5 dienas uzņemošajā valstī) kā daļai no aptuveni 35 studentu grupas (no katras FORTHEM augstskolas 5 studenti), kura fiziski tiksies vienā no universitātēm.

Otrais uzaicinājums uz aktivitātēm, kas notiks laikā no 2021. gada septembra līdz 2022. gada februārim, tiks izsludināts 2021. gada pavasarī.

Informācija par pieejamajām programmām, kritērijiem, pārskatīšanas procesu, un pieteikšanās forma pieejama šeit!

Individuālās īstermiņa mobilitātes

Ja jums ir studiju projekts, kura laikā jums jāceļo vienam uz vienu no mūsu partneru universitātēm ne ilgāk kā 10 dienas, tad studiju programmas laikā to var finansēt FORTHEM Alianse (ceļa izdevumi, izmitināšanas un uzturēšanās izdevumi).

Projektu piemēri: veikt eksperimentus vai pētījumus par darbu (BA, MA, PhD); izveidot jaunus kontaktus ar studentu apvienību partneraugstskolā; strādāt ar citas universitātes studentu grupu pašreizējā vai topošā projektā utt.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka vietu skaits individuālai mobilitātei ir ierobežots līdz 3 katrā universitātē gadā.

Informācijas par kritērijiem, pārskatīšanas procesu un pieteikšanās forma pieejama šeit!

Share