Latvijas Universitātes doktoranti un maģistranti tiek aicināti pieteikties dalībai Latvijas Universitātes doktorantūras skolā “Letonika un starpkultūru pētījumi”, kas darbojas LU Humanitāro zinātņu fakultātē. Pieteikumu iesniegšanas termiņš 2020. gada 17. oktobris.

Doktorantūras skola “Letonika un starpkultūru pētījumi” ir starpdisciplināra zinātniskās sadarbības virtuāla institūcija, kurā galvenokārt darbojas doktora studiju programmās “Literatūrzinātnes, folkloristikas un māksla”, “Valodniecība”, “Filozofija”, “Vēsture”, “Teoloģija un reliģiju zinātne” studējošie, bet tikpat laipni gaidīti tajā ir arī citu LU doktora studiju un maģistra studiju programmu studējošie.

Tā ir iespēja klausīties lektorus no dažādām humanitāro zinātņu nozarēm un doktorantūras skolas zinātniskajos semināros prezentēt savu promocijas darbu daļas.

“Bez šaubām doktorantūra ir vienpatības ceļš, tādēļ reizumis ir veselīgi apjaust, ka mēs visi esam uz viena ceļa” – atzīst skolas dalībniece.

Par tradīciju skolā ir kļuvis arī semināru cikls, kas tiek organizēts decembrī un kur doktorantūras skolas dalībniekiem tiek sniegta iespēja iesaistīties diskusijās ar sabiedrībā pazīstamiem zinātnes un kultūras darbiniekiem.

Bijušo skolas dalībnieku ieteikums: “Doktorantūras skolu būtu jāapmeklē visiem esošajiem un topošajiem doktorantiem, jo lekcijas un semināri nepārprotami palīdz iegūt zināšanas par citām, tuvām disciplīnām, kā arī piedalīšanās ar savu doktora disertāciju palīdz strukturēt savu darbu un rast tam jaunas idejas.”

Piesakies!

Nodarbības notiek divas reizes mēnesī, ceturtdienās no 18.15.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš 2020. gada 17. oktobris.

Nepieciešamie dokumenti pieteikumam pieejami tālāk esošajā saitē. Aizpildītie pieteikumi jānosūta doktorantūras skolas sekretāram Ingum Barovskim uz e-pastu: ingus.barovskis@lu.lv

Plašāka informācija par doktorantūras skolu un iesniedzamajiem dokumentiem.

Share