Jūrmala, Majori. Avots: LIAA

Šā gada 28. aprīlī notiks Latvijas Universitātes (LU) Eiropas un sabiedrības attīstības studiju akadēmiskā centra īstenotā INTERREG Eiropa transnacionālās sadarbības programmas 2014.-2020.gadam ar saimniecisku darbību nesaistīta projekta “Inovatīvi risinājumi veselībai termālo SPA reģionos" (InnovaSPA) (angliski: Innovative health solutions for thermal spa regions) tiešsaistes studiju vizītē Latvijā, kuras ietvaros prezentēsim Latvijas kurortoloģijas, medicīniskās rehabilitācijas, SPA medicīnas, kosmetoloģijas un veselības tūrisma attīstību, kā arī labās prakses, akcentējot vietējo dabas resursu izmantošanu, piedāvājot inovatīvus rehabilitācijas, veselības un SPA pakalpojumus.

Studiju vizītes mērķis ir parādīt Latvijas potenciālu veselības kūrortu izveidei uz esošo dabas dziedniecisko resursu bāzes, iepazīstināt dalībniekus ar labajām praksēm un politiku veselības kūrortu attīstībai Latvijā.

Pasākuma laikā iepazīstināsim dalībniekus ar Latvijas dziednieciskajiem dabas resursiem, kūrortu medicīnas tradīcijām un attīstības iespējām mūsdienās, medicīniskās rehabilitācijas centriem un spa, kā arī to attīstības veicināšanu, izmantojot veselības tūrisma iespējas. Dalībniekiem būs iespēja iepazīties arī ar labajām praksēm inovatīvu dziedniecisko dabas resursu izmantošanu medicīniskajā rehabilitācijā, spa un organisko kosmētiku ražošanā. Parādīsim Latvijas neskarto dabu un resursus, kas veicina tūrisma attīstību, kā arī ir ieguldījums veselības kūrortu attīstībai.

Tiešsaistes studiju vizītē piedalīsies pārstāvji no InnovaSPA partneru organizācijām Francijā - Overņas reģiona asociācija “Thermauvergne”; Ungārijas – Debrecenas Universitāte; Varmijas un Mazūrijas, Polijā – Reģionālā attīstības aģentūra; Rumānijas Centra reģiona Reģionālās attīstības aģentūra; Lietuvas Inovācijas centrs; Porto Universitāte no Portugāles; Slovēnijas Savinjskas reģiona Reģionālās attīstības aģentūra, kā arī Latvijas un iepriekšminēto valstu reģionu ar kurortoloģiju, medicīnisko rehabilitāciju, spa medicīnu, veselības tūrismu u.tml. saistīto nacionāla un reģionāla līmeņa valsts, reģionālo un privāto organizāciju pārstāvji. 

PASĀKUMA PROGRAMMA

Interesentiem, kuri vēlas pieteikties dalībai InnovaSPA tiešsaistes studiju vizītē Latvijā 28. aprīlī, lūdzam, līdz š.g. 26 aprīlim reģistrēties pasākumam šeit: https://www.mitto.me/lu-innovaspa/register-lv

Reģistrējoties pasākumam, jūs saņemsiet apstiprinājumu no mūsu pasākuma organizatora 3K, kā arī vienu dienu pirms pasākuma - 27. aprīlī - saiti uz pasākumu un piekļuves informāciju. Tāpēc, lūdzam jūs veikt reģistrāciju līdz 26. aprīlim.

 

Ja jums ir jautājumi par reģistrāciju, lūdzu, sazinieties ar 3K pārstāvi pa e-pastu: beate@3k.lv.

Ja jums ir citi jautājumi saistībā ar šo pasākumu, lūdzu, sazināties ar mani pa e-pastiem: zzeibote1@gmail.com vai zane.zeibote@lu.lv, vai pa telefonu 29417214.

Informējam, ka pasākuma video varēs skatīt arī tiešsaistē projekta InnovaSPA Facebook lapā:  https://www.facebook.com/InnovaSPAproject

 

Aicinām izplatīt informāciju par iespēju piedalīties šajā pasākumā  arī saviem kolēģiem un citiem interesentiem.

Un drīzu tikšanos online!

Zane Zeibote,  InnovaSPA projekta vadītāja; LU Eiropas un sabiedrības attīstības studiju akadēmiskā centra direktores p.i.

 

Papildus informāciju par projektu, lūdzu, skatiet šeit: https://www.interregeurope.eu/innovaspa/, kā arī LU Eiropas un sabiedrības attīstības studiju akadēmiskā centra mājas lapā: https://www.lu.lv/cets/research/euproject/innovaspa/

Dalīties

Saistītais saturs