Šā gada 30.-31. martā notiks studiju vizīte Polijā, Varmijas - Mazūrijas reģionā, kuras laikā būs iespējams iepazīties ar kurortoloģijas, medicīniskās rehabilitācijas, spa medicīna un veselības tūrisma inovatīvajiem risinājumiem un attīstības plāniem.  

Lai piedalītos šajā vizītē, lūdzam interesentus reģistrējieties līdz š.g. 29. martam šeithttp://bit.ly/InnovaSPA_Warmia_and_Masuria

Papildus informāciju par Varmijas un Mazūrijas reģionu, lūdzam skatīt šeit: https://www.interregeurope.eu/innovaspa/events/event/4304/warmia-and-mazury-is-becoming-a-healthy-region/?fbclid=IwAR0Iv6mq8TfjzPGTYNDbOKT5Eq3LQJXlshY4G9nE1DKeF9gGi4WLdiYFrQo

Vizītes programmu, lūdzu, skatīt šeit. Ņemiet vērā, ka programmā ir minēts Polijas laiks, Latvijas gadījumā tā sāksies vienu stundu vēlāk.

Nākamā InnovaSPA projekta studiju vizīte plānota Slovēnijā - Savjinskas reģionā  jau šā gada 14.-15. aprīlī. Par to tiks publicēta papildus informācija, kad būs pieejama vizītes programma.

Savukārt, šā gada 28. aprīlī plānota InnovaSPA projekta noslēdzošā digitālā studiju vizīte Latvijā. Aicinām interesentus pieteikties savu labo prakšu prezentēšanai un dalīties ar idejām par Latvijas kūrortu, rehabilitācijas centru, medicīnas spa, veselības tūrisma, un dabīgās kosmētikas prezentēšanu studiju vizītes ietvaros, akcentējot Latvijas dabas resursu izmantošanu.

Vairāk informāciju par projektu, lūdzu, skatiet: https://www.interregeurope.eu/innovaspa/

Papildus informācijai, lūdzam, sazināties ar LU Eiropas sabiedrības attīstības studiju akadēmiskā centra (www.lu.lv/cets) pārstāvi Zani Zeiboti (e-pasts:  zane.zeibote@gmail.com; tel.: 29417214).

Dalīties