Foto: Toms Grīnbergs, LU Komunikācijas departaments

Vēl līdz 23. martam Latvijas Universitātē (LU) Rīgā un filiālēs visā Latvijā – Alūksnē, Cēsīs, Bauskā, Kuldīgā, Tukumā, Jēkabpilī un Madonā – notiek Atvērto durvju nedēļa. Uzzināt par studiju iespējām apmeklētāji aicināti bez iepriekšējas reģistrācijas. 22. martā apmeklētāji gaidīti LU filiālēs Bauskā un Tukumā; Rīgā visu par interesējošo studiju procesu aicina uzzināt dabaszinātņu, sociālo un humanitāro zinātņu pārstāvji. Atvērto durvju nedēļas noslēgumā – sestdien, 23. martā –, durvis vērs LU filiāles Madonā un Jēkabpilī.

No plkst. 10.00 līdz 16.00 LU Tukuma filiālē (Pils ielā 14) būs iespēja pievienoties lekcijās, satikt studentus un uzzināt visu par pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmām “Pirmsskolas skolotājs” un “Sporta treneris” un profesionālā bakalaura studiju programmu “Sākumizglītības skolotājs”. 

Plkst. 12.00–16.00 LU Bauskas filiālē (Rīgas ielā 8) varēs uzzināt visu svarīgo par pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmu “Pirmsskolas skolotājs” un profesionāla bakalaura studiju programmām “Sākumizglītības skolotājs” un "Sociālais darbs".

Rīgā, LU Zinātņu mājā Torņakalnā (Jelgavas ielā 3) plkst. 13.00–15.30 visu par un ap iestāšanos LU varēs uzzināt arī tiešsaistē. Dabaszinātņu speciālisti iepazīstinās ar bakalaura līmeņa studiju programmām "Matemātika", "Fizika", "Matemātiķis statistiķis" un "Optometrija" (latviešu un angļu valodā). Pēc informatīvās daļas būs iespēja apskatīt studiju vidi.

No plkst. 15.00 līdz 17.00 Rīgā, Visvalža ielā 4a būs gaidīti studētgribētāji humanitāro zinātņu jomā. Pasākumā topošos studentus uzrunās fakultātes dekāne prof. Indra Karapetjana un programmu direktori, pastāstot par bakalaura līmeņa studiju programmām "Anglistikas, Eiropas valodu un biznesa studijas", "Austrumu–Rietumu starpkultūru studijas", "Āzijas studijas", "Latvistika" un "Filoloģija". Fakultātes Studentu pašpārvaldes pārstāvji iepazīstinās  ar ārpusstudiju aktivitātēm.  Būs arī “Kahoot!” viktorīna un iespēja tikt pie balvām!

Dienas noslēgumā, no plkst. 17.00 līdz 19.00, Lauvas ielā 4 durvis vērs sociālo zinātņu eksperti, kas iepazīstinās ar bakalaura līmeņa studiju programmām "Informācijas pārvaldība", "Komunikācijas zinātne", "Politikas zinātne", "Socioloģija", "Sociālais darbs" un "Kultūras un sociālā antropoloģija". Būs iespēja satikt arī Studentu pašpārvaldi, piedalīties jautājumu un atbilžu sesijā par studijām un ārpusstudiju iespējām un piedalīties ekskursijā pa fakultātes telpām un multimediju studiju.

Sestdien, 23. martā, no plkst. 9.00 līdz 16.00 ikvienam interesentam būs iespēja viesoties un piedalīties lekcijās LU filiālē Jēkabpilī (Rīgas ielā 210a), kur apgūst pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmu “Pirmsskolas skolotājs” un profesionāla bakalaura studiju programmu “Sākumizglītības skolotājs”.

Savukārt no plkst. 12.00 līdz 15.00 visu par pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmām “Pirmsskolas skolotājs” un “Sporta treneris” un profesionālā bakalaura studiju programmu “Sākumizglītības skolotājs” varēs izzināt LU Madonas filiālē (Valdemāra bulvārī 6).

Uz tikšanos noslēdzošajās Atvērto durvju nedēļas dienās un liec aiz auss – uzņemšana LU notiks no 16. līdz 22. jūlijam! Nenokavē, seko līdzi informācijai mājaslapā Gribustudet.lv!

Dalīties