Īpaši gada nogalē Latvijas Universitātes (LU) Biznesa inkubators vēlas pateikt “Paldies” visiem saviem mecenātiem, kuri ir atbalstījuši inkubatoru, palīdzējuši dalībniekiem attīstīt savas idejas un stiprināt uzņēmējdarbības domāšanu.

Aicinām arī Tevi kļūt par mecenātu un atbalstīt uzņēmējdarbības garu Latvijas jauniešu vidū: bit.ly/ziedojiet 

Pirmsvētku laiks ir pateicības un atbalsta sniegšanas mēnesis. Tādēļ vēlamies pateikt lielu paldies LMT Retails&logistics, Evitai Lunei, Kārlim Kivleniekam, Aijai Lācei, Artūram Banderam un anonīmajiem ziedotājiem par uzticību un sniegto atbalstu! 

Kādēļ ir svarīgi atbalstīt jaunās komandas ceļā uz savas biznesa idejas realizēšanu? 

Lielu daļu finansējuma aktivitātēm inkubators gūst tieši ar mecenātu palīdzību, tāpēc to atbalsts ir vitāli svarīgs inkubatora pastāvēšanai.  

Ik gadu, pateicoties mecenātu ziedojumiem un LU Fonda atbalstam, LU Biznesa inkubators iegulda šos līdzekļus programmas dalībniekos praktisku nodarbību organizēšanā, tai skaitā 5000 EUR grantu, rīko izglītojošus atvērtos pasākumus, jauno LU studentu programmu “StartSmart” u.c. aktivitātes.  

Aicinām arī Jūs vai Jūsu organizāciju pievienoties LU Biznesa inkubatora mecenātu lokam, dodoties uz: bit.ly/ziedojiet 

Savas pastāvēšanas laikā inkubatoru atbalstījuši vairāk kā 100 Latvijas un ārzemju uzņēmumi un privātpersonas, kuru vidū ir Džons Medveckis, Driehaus ģimene, LMT Retail & Logistics, Inbox.lv, Accenture, Luminor Latvija, Evita Lune, Aija Lāce, Helvijs Šmoteks u.c. Pilnu sarakstu ar mecenātiem var apskatīt šeit.  

LU Biznesa inkubators izsaka pateicību visiem mecenātiem par atbalstu un cer uz sadarbību arī turpmāk. Būt par nozīmīgu jaunuzņēmumu nozares pārstāvi, raisīt studentos interesi realizēt savas inovatīvās idejas, sekmēt uzņēmējdarbības attīstību, ir inkubatora viens no galvenajiem mērķiem. Tas prasa ne tikai motivāciju, bet arī atbildību un finansiālu ieguldījumu, tādēļ novērtēsim jūsu atbalstu jaunajiem profesionāļiem savu ideju realizēšanā. Kopā mēs spējam vairāk!  

Saziņai par iesaisti inkubatora aktivitātēs, lūgums vērsties pie kopienas vadītājas Madaras Babres: madara.babre@lu.lv

Dalīties